siyah tümosan
S S.balci17 25.01.2010 #2 Ynt: siyah tümosan özel uretim galiba bi sitede daha görmuştum super ya kromajlar açmış motoru tşkler..
Ynt: siyah tümosan özel uretim galiba bi sitede daha görmuştum super ya kromajlar açmış motoru tşkler..
TMS_HST 25.01.2010 #8 Ynt: siyah tümosan Tümosan Siyah renkte Büyük bi model üretse daha hoş olur bence. Fendt gibi Valtra gibi Deutz gibi.
Ynt: siyah tümosan Tümosan Siyah renkte Büyük bi model üretse daha hoş olur bence. Fendt gibi Valtra gibi Deutz gibi.
sami ÖZKAN 25.01.2010 #9 Ynt: siyah tümosan birkaç değişik renk güzel olur . isteyen tercihlerini kullanır.
E ergün41 26.01.2010 #10 Ynt: siyah tümosan bi kere tümo kaporta dan kaybediyor renk daha sonraki iş traktörün görünüş stili iyi değil bence kaportayı değşitirseler acayip satar
Ynt: siyah tümosan bi kere tümo kaporta dan kaybediyor renk daha sonraki iş traktörün görünüş stili iyi değil bence kaportayı değşitirseler acayip satar
Barış UZEL 13.02.2010 #12 Ynt: siyah tümosan Herşey çok güzelde dediğiniz gibi kaportayı değiştirseler çok daha güzel olur...