siz olsanız ne yaparsınız :D

Ynt: siz olsanız ne yaparsınız :D

operator11 link=topic=9803.msg102909#msg102909 date=1228153688' Alıntı:
bence vites küçültmek mantıksız onun yerine al boşa asıl frene dahada gaza basmanın pek manası yok gibi
Bence boşa atmak en anlamsızı çünkü vites bir yerden sonra arabayı yavaşlatıyor az da olsa retarder görevi yapar bence o yüzden vitesi boşa atmamak lazım.Ya boştayken stop ederse o zaman bittin demektir :) Bence durmak lazım ama durmaya çalışırken de olabildiğince sağa yanaşmak gerekir.Ben olsam öyle yapardım

marksman link=topic=9803.msg103830#msg103830 date=1228339828' Alıntı:
Bence boşa atmak en anlamsızı çünkü vites bir yerden sonra arabayı yavaşlatıyor az da olsa retarder görevi yapar bence o yüzden vitesi boşa atmamak lazım.Ya boştayken stop ederse o zaman bittin demektir :) Bence durmak lazım ama durmaya çalışırken de olabildiğince sağa yanaşmak gerekir.Ben olsam öyle yapardım
ya şunu bırı yapsada sonucu ögrensek :)

vites küçültünce motor freni devreye girer fakat aniden küçülttüğümüzde kendimizi camda bulmamak içten bile değil ama dediğim gibi az fren yapıcak tır mutlaka sollar yani olmadı atarım kendimi bankete ...

ağır abi link=topic=9803.msg103833#msg103833 date=1228340078' Alıntı:
ya şunu bırı yapsada sonucu ögrensek :)
Ben tam olarak öyle yapmadım da hem frene basıp hem vitesi küçülltüm sonuç perfect :).Hiç bişe olmadı