sizce bu romork a ne olmuş

Ynt: sizce bu romork a ne olmuş

insaatta beton atarken iskelet cökmüsde bütün harc bunun üstüne dökülmüs gibi bir hali var ;D sonrada SAHA kalkmis kendine yediremeyip :D

Normalde arka kapak açılmadıginda veya yük akmadiginda römork yan yatar ama bu yan yatmayıp saseyi bükmüş.

Sanki ağır bir yük römorkta takılı kalmışyada boşalmamış sürücüde belki daha yukarıya dikersem damperi boşalır diye ne varsa dikmiş,sonrada şase menteşe tarafından yamulmuş.

Arkadaşlar dikkat ederseniz POMPA arka tekere çok yakın. Normalde pompa orta-ön kısımda bağlı olur.

Damperi aşırı zorladığınızda ya bir yeri kırar veya şaseyi büker. Ben sıfır römorkun 'V' şeklinde şasesinin bükülmüş halini gördüm.

Bir de şahit olduğum ikinci olay; Bir rahmetli amca vardı, pompanın üst pimi düşmüş ve pompa römorkun arkasına doğru uzanmış. Amca damperi kaldırmak için hidroliği kaldırdıkça pompa AKİSİ ortadan yine 'V' şeklinde büküp çıkarmış.

Burada da damper bir yerden sonra arkaya yatmayıp dayanıyorsa bu sefer pompa kaldıramayınca şase bükülür.

arkadaşlar bence orjinali öyle.dikkat edilirse römorkun şasesinde tırların çekici kısmı gibi sofra var.gerektiğinde;kasa çıkartılıp çekiçi ön dingil vazifesi yapıyor.

iskender link=topic=81436.msg966406#msg966406 date=1423065400' Alıntı:
arkadaşlar bence orjinali öyle.dikkat edilirse römorkun şasesinde tırların çekici kısmı gibi sofra var.gerektiğinde;kasa çıkartılıp çekiçi ön dingil vazifesi yapıyor.
Katılıyorum..
Yoksa tek dingil römorkta ne işi var sofranın değilmi :)