SİZCE EN İYİ İTHAL TRAKTÖR MARKASI HANGİSİ

teknolojisi sağlamlığı ve performansıyla sizce en iyisi hangisi arkadaşlar ?

• Kullanılan toplam oy
    58
Ynt: SİZCE EN İYİ İTHAL TRAKTÖR MARKASI HANGİSİ

dünyda 1. fendt dir o tartışılmaz ama türkiyede servis ve parça sorununu göz önünde bulundurursak mf,nh,erkunt derim

fent güzel traktör her yönüyle ama arıza yaptığında bir mf veyada nh gibi değil bunuda düşünmek gerek bizim komsunun 103 fenti var bir ay tarlada kaldı yani parça falan sorun satarken zaten bir inek parası ancak veriyorlar eski modelini diyorum ama şimdi yeni modellerinde olacağı o ilerde o bizim ülkemizde mf ve nh den başkası gitmez istediği kadar teknoloji harikası olsun kafanı kaldırıp baktığında fent türkiyede sayılı kişilerde var ama banada sorsanız kalite ve teknolojide fent derim bende mf kullanıcısıyım ama dediğim gibi burası TÜRKİYEEE

sükrü-yigit link=topic=25739.msg233611#msg233611 date=1260442721' Alıntı:
traktö babası erkunt başka tanımam
erkuntun neyi var kardeş bana sayarmısın vites kolu direksiyon ve turbo dışında sayarmısın fenti mf nh valtra biraz tanı derim sana bir radial teker bile takılmamıs traktör ya kötülemiyorum sana yanlıs anlama kendi emsallerinde yerli üretimde iyi olabilir ama en kötü ithal traktörle olan özelliklerden bitanesi bile yok yani

poyrazatif link=topic=25739.msg233640#msg233640 date=1260454404' Alıntı:
dünyda 1. fendt dir o tartışılmaz ama türkiyede servis ve parça sorununu göz önünde bulundurursak mf,nh,erkunt derim
birader senin şu 165 liğin resimleri yokmu ingiliz diyosun bakabilirmiyiz mümkünse saygılar