vala ben sertifikalı alıyorum yine de içinden hem cavdar hemde kelleli ot cıkıyor sizde nasıl
karakule 25.12.2008 #1 vala ben sertifikalı alıyorum yine de içinden hem cavdar hemde kelleli ot cıkıyor sizde nasıl
R ramazanpullu 26.12.2008 #2 Ynt: sizin ekinlerde de kelleli ot cıkıyor mu kelleliotu ilk defa duyorum çavdar önceki senelerden tohumu çıkmasın sertifikalı temiz olur ama bilmiyorum
Ynt: sizin ekinlerde de kelleli ot cıkıyor mu kelleliotu ilk defa duyorum çavdar önceki senelerden tohumu çıkmasın sertifikalı temiz olur ama bilmiyorum
G gökoğlu 26.12.2008 #3 Ynt: sizin ekinlerde de kelleli ot cıkıyor mu cavdar tarladan çıkıyordurda,,,,,kelleli otu harbiden nasıl bir ot.
Ynt: sizin ekinlerde de kelleli ot cıkıyor mu cavdar tarladan çıkıyordurda,,,,,kelleli otu harbiden nasıl bir ot.
M manas 26.12.2008 #4 Ynt: sizin ekinlerde de kelleli ot cıkıyor mu kellelı ot hangısı ama yabanı yulafsa bızde ganı ılac falanda etkı yapmıyor ekınıde boguyor
Ynt: sizin ekinlerde de kelleli ot cıkıyor mu kellelı ot hangısı ama yabanı yulafsa bızde ganı ılac falanda etkı yapmıyor ekınıde boguyor
karakule 26.12.2008 #5 Ynt: sizin ekinlerde de kelleli ot cıkıyor mu arkadaşlar normall ot şeklinde yulaf tan uzun dış kabugunu da yolunca cavdar dan küçük bişey
Ynt: sizin ekinlerde de kelleli ot cıkıyor mu arkadaşlar normall ot şeklinde yulaf tan uzun dış kabugunu da yolunca cavdar dan küçük bişey