snopy direksiyon sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arkadaşlar fs 2009 u direksiyon setini takıpta oynamaya çalıştığımda, kamera sürekli sola çekiyo. maus sabit olsa bile kamera sürekli sola çekiyo. ? cöö-*s direksiyonun üzerinde mode düğmesi var onu kapattığımda sorun çözülüyo fakat bu seferde direksiyon ve pedal aynı klavyedeki gibi dibine kadar çevirince veya misal gaza sonuna kadar basınca algılıyo. mode açıkken ben nekadar gaza basarsam okadar gidiyo ama kamera sürekli kayıyo. bunu nasıl önlerim.
direksiyon driverini güncelledim. düzelmedi.

Ynt: snopy direksiyon sorunu

lastiğin havası inmiştir :D:D bnde öle bi sorun yok senn pc den yada setten olabilir?

araç dönmüyor kamera dönüyor sola. traktör düz gidiyo ama kamera yavaş yavaş sola dönüyor. sendeki snopy mi?

oyunun ayarlarından gamepad ı işaretlediniz değil mi ? bende logitech g25 var hiç bir ayar yapmadan sadece usp den takıp oyunu oynadım oynuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...