Arkadaşlar ben 75 lik solis marka traktör almayı düşünüyorum kullanan bilen varmı acaba
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tümosana rakip çıktı desene AbiFiyatlar makul.. cevremdekilerin cogu memnundu..
Lakin gecen hafta bi 75'lik tarla bicerken ortadan saplamalar kesmis bölünmüs..
Gözumle gormedim ama durduk yere dediler..
Aman birader deme öyle. Şimdi gelip seni linç ederler![]()
Yanılmıyorsam Erkut solis in motorunu takıyor artiktürkiyede solise kadar alınacak motor mu yok neden böyle traktörlere yöneliyorsunuz nh de erkuntda başakda bulamadığınız solis de mi var ?
Yanılmıyorsam Erkut solis in motorunu takıyor artik
Evet erkunt 58 ve basak 60.. bunlar Solis 60'ın motorunu kullanıyor..
Solis i tercih edenler genelde fiyat cazibesinden.. yerlilerden uygun ve onlardan iyi cekiyo..
Solis kullanmadım ,kullanan da etrafım da 3 tane, 100 beygir hepsi ama, bildiğim kadarıyla; Hidrolik kontrol Autolift sistemi, tabi hidrolik direksiyon var. EURO 3 performansı var, değişmediyse tabi, değiştirmezler sanırsam EURO4'e geçerler. Motoru ise Sonalika motor, Perkins ya da Lambordini motorlarını kullanmıyor. Belki, büyük beygirlerin de kullanırlar. Şanzıman; senkromençli, 12 ileri, -12 geri olaraktan, mekik levyeli olup, ihtiyaçları karşılar. Lakin ağır olduğu kesin.Ha, Hindistan malı, ne kadar kaliteli bilemiyorum.Arkadaşlar ben 75 lik solis marka traktör almayı düşünüyorum kullanan bilen varmı acaba
Lüksü arayan mı yok, 2012'de bu mesajı atmışsın ama yanılıyorsun.Lakin solis, mahindra, tata bilinen tüm hint mallarında yuksek kalite yada konfor yok ve aramıyolar..
Zaten 1 milyarlik bi taharet muslugu bulunmayan bi ulkede lüksü arayan soran da yok![]()
Çekiyor mu, güldürme adamı.Evet erkunt 58 ve basak 60.. bunlar Solis 60'ın motorunu kullanıyor..
Solis i tercih edenler genelde fiyat cazibesinden.. yerlilerden uygun ve onlardan iyi cekiyo..
Haklısın da, zevk meselesi, şekli hoşuna gider belki...türkiyede solise kadar alınacak motor mu yok neden böyle traktörlere yöneliyorsunuz nh de erkuntda başakda bulamadığınız solis de mi var ?