steyr hidrolik yağ sorunu

arkadaşlar bugün denedim tamper kaldırmayı yarıya kadar kalkıyor fazla kalkmadı,koltuğun sağ arka tarfında yağ cıvatası var onu söktüm cıvatanın ucunda yağ yok kupkuru, acaba yağmı bitti o yüzden tamperi tam kaldırmadı.

Ynt: steyr hidrolik yağ sorunu

stery de hidrolikle şanzuman yağı ayrıdır.bu yüzden dampere çoğu zaman yag yetersiz gelir.biz 768 e ek yağ deposu yaptırmıştık...

Steyrler pistonlu ramorklari kaldiramadiklarini dduymustum yag haznesi ufakmis fakat senin yag bitmis usta ona bi hidrolik yagi koy devam

Evet yağı eksilmiştir zaten kendin diyosun koltuğun sağ arka kısmınında bulunan tapa hidrolik yağ tapası yağını tamamla sorun yok :) kolay gelsin :)

20 numara yağ steyr hidroliginde kullanılır.yaği tamamlamadan hidroligi kullanırsan hidrolik pompasi arıza yapar

başaklarda ek yağ deposu görüyorum.pancar motorların (su motoru)yakıt deposu 12 litre alır . uygun bir yere ustaya monte ettir.

20200215_172343.jpg