Steyr ve Nh Td 65 Çekişmesi

Ynt: Steyr ve Nh Td 65 Çekişmesi

Black.Boyss.37 link=topic=3174.msg331304#msg331304 date=1296216181' Alıntı:
Ford 3610 210 nm tork üretir ford 5000 296 nm tork uretir ford 6600 312 nm tork üretir ford motoru bu boru değil yani en az kesilen ve boğulma yapan ford motorudur
doğru

takmaklı link=topic=3174.msg520368#msg520368 date=1327512214' Alıntı:
steyr koşmıyan bilmez styeri bu sene komşu TD 65 new holland la pancar tarlasında kaldı 2 rğmork takılı td şaseye kadar oturdu yok çekemiyo.benim başağı taktık canavar be burnunu dikti ama td nin çıkartamadığı arabaları düz yere anıza çıkarttım.yok enter steyri çeker .enter kendini götürdümü yeter arkadaş.steyr ı koşana sor ama hakkını verki gör çekiyomu çekmiyo mu.
Kusura bakmada inter steyri her türlü çeker ok-*-s

Dqn link=topic=3174.msg520346#msg520346 date=1327510983' Alıntı:
Halilin söyledikleri doğru, Eski efsanelerin torku, 2012 model traktörlerden yüksektir. Bunu bazı traktörler kanıtlar. 188 de 299 nm tork üretir.
adamlar zamanında yapmış bi bakıverin su canavarlara 40 yasında hala calışıyor calışmayı bırak yasına bakmadan iş basındalar

Black.Boyss.37 link=topic=3174.msg521003#msg521003 date=1327596851' Alıntı:
adamlar zamanında yapmış bi bakıverin su canavarlara 40 yasında hala calışıyor calışmayı bırak yasına bakmadan iş basındalar
Yeni çıkan makinalar o yaşa gelsin bakalım ne olacak şety*-*

kaç oldu yazıyom 8073 enteri her türlü her koşulda yer iddiasına girmek isteyen varsa gelsin 2 motoruda kullandım! kullanmadan yorum yapmam enter kalıbının motoru değil burda kullanmayan arkadaşlar çok yorum yapmasınlar adamın canını sıkmayın kullanmadan o çeker bu çeker.. 1 haftadır köyde kaç motor çektim sayamadım fordunuda çektim masseyinide hiçbiri çalışmıyo bu soğuklarda geçenlerde 277g kaldı römorkla çamurda ikisini birden çektm millet baka kaldı çamurda üstüne yok..motoruna güvenen getirsin motoru atıp tutmayın burdan klasmanında deutz da getirin fendt te fordda varsa trakya çevresinden arkadaşlar ben gelicem çekiştirmeye..

amacım mfyi kötülemek değil ama dolu bir araba mahsulü mf 285 çıkaramamış ve steyrle yola kadar çıkarmışlardı steyr yere iyi tutunuyor.

SALİM link=topic=3174.msg526098#msg526098 date=1328097466' Alıntı:
amacım mfyi kötülemek değil ama dolu bir araba mahsulü mf 285 çıkaramamış ve steyrle yola kadar çıkarmışlardı steyr yere iyi tutunuyor.
kardeş benim çektiğimde 277g gold full ağırlıklı hem römork hem onu çektim çamurda hemde alt çekide üste bağlamadık aceleyle..
steyr kullanmayan dilinden anlamayan yorum atmasın..Çekmezmiş az yaktığı için çekmezmiş zora gelmezmiş şuan kullandığımız 8073 yerine başka marka traktör olcaktı aynı beygir gücünde çatlardı şavtı kayardı..fergusonuda görüyom forduda enteride hepsi var kullandığımız mallar bu kadar abartıp övmeyin şu motorları taraftar olmayın...

feuer_frei link=topic=3174.msg526092#msg526092 date=1328096913' Alıntı:
kaç oldu yazıyom 8073 enteri her türlü her koşulda yer iddiasına girmek isteyen varsa gelsin 2 motoruda kullandım! kullanmadan yorum yapmam enter kalıbının motoru değil burda kullanmayan arkadaşlar çok yorum yapmasınlar adamın canını sıkmayın kullanmadan o çeker bu çeker.. 1 haftadır köyde kaç motor çektim sayamadım fordunuda çektim masseyinide hiçbiri çalışmıyo bu soğuklarda geçenlerde 277g kaldı römorkla çamurda ikisini birden çektm millet baka kaldı çamurda üstüne yok..motoruna güvenen getirsin motoru atıp tutmayın burdan klasmanında deutz da getirin fendt te fordda varsa trakya çevresinden arkadaşlar ben gelicem çekiştirmeye..
gel istanbula 5000 lik fordla istersen 624 enterle sitayire kötü diyen yok ama entere göre bile cok hafif steyrin enter bu mf yada fiata benzemez bunun agırlığı bak daha iyi iş yapar ama asılma iş yapmaya benzemez agır oturaklı geniş traktoler bu işi götürür kuru inatın hiç yararı yok kimseye biz ormanda neyin ne oldugunu görüyoruz orman tarlaya benzemez kardeşim gel bi iki gün gör ne sartlarda çalıştıgımızı .. amacım steyrı kötülemek değil inan bana o derece asılgan bi motor olsaydı daglarda enterler yerine steyrları cogunlukta görürdük sen bi enterin arka kısmı gör ... steyr enterden daha iyi iş cıkartabilir fakat asılma konusunda imkanı yok ...

Black.Boyss.37 link=topic=3174.msg529429#msg529429 date=1328523887' Alıntı:
gel istanbula 5000 lik fordla istersen 624 enterle sitayire kötü diyen yok ama entere göre bile cok hafif steyrin enter bu mf yada fiata benzemez bunun agırlığı bak daha iyi iş yapar ama asılma iş yapmaya benzemez agır oturaklı geniş traktoler bu işi götürür kuru inatın hiç yararı yok kimseye biz ormanda neyin ne oldugunu görüyoruz orman tarlaya benzemez kardeşim gel bi iki gün gör ne sartlarda çalıştıgımızı .. amacım steyrı kötülemek değil inan bana o derece asılgan bi motor olsaydı daglarda enterler yerine steyrları cogunlukta görürdük sen bi enterin arka kısmı gör ... steyr enterden daha iyi iş cıkartabilir fakat asılma konusunda imkanı yok ...
enter 654s hergün gördüğüm motor bırak bu işleri kardeş herk tede gördüm yakından izledim her yaptığı işte izledim sen buna çok çeken motor diyosan tamam sensin kuru inat yaptığım yok çük kadar motor heryerini inceledim görmediğim kullanmadığım motor olsa yutturucan bi avantajı kalın lastik daha iyi çeker.. takayım bizim 8073 e kalın lastiği gör çekiyi sonra ama motor ömrünü kısaltır kalın lastik..Asılma konusunda enter 654s 8073 yada 768 bu motorlardan iyi olsun 8073 ü bayır aşşa boşa atıp salıcam.

feuer_frei link=topic=3174.msg529442#msg529442 date=1328524637' Alıntı:
enter 654s hergün gördüğüm motor bırak bu işleri kardeş herk tede gördüm yakından izledim her yaptığı işte izledim sen buna çok çeken motor diyosan tamam sensin kuru inat yaptığım yok çük kadar motor heryerini inceledim görmediğim kullanmadığım motor olsa yutturucan bi avantajı kalın lastik daha iyi çeker.. takayım bizim 8073 e kalın lastiği gör çekiyi sonra ama motor ömrünü kısaltır kalın lastik..Asılma konusunda enter 654s 8073 yada 768 bu motorlardan iyi olsun 8073 ü bayır aşşa boşa atıp salıcam.
yahu steyr daha cok iş yapar diyorum yazdıklarımı okumuyomusun ? o 624 kabinsiz tek ceker agırlıgı 3150 kg civarında ve ön agırlıdı falanda yok sen bu motoro cük kadar diyosan senin steyr volvo gibi falan olmalı tamam enter harareti cabuk yükselir ciftte agır gider ama enter felaket asılır kardeşim rampadada enter iyi geğil frenleri de steyr gibi değil ama agırlıgı yetiyor cekmeye steyra kötü demiyom daha öncede konustuk ama asılmada enter abi entere cok cekiyor demiyorum cok asılıyor bu meret inan bana tek ceker td 75d nin cekemediği tomrukları sırtlanıp gidiyor maddi yönden ucuz olsada ormancılar için cok kıymetlidir tanıdığın bi ormancı ile vs konusursan enteri yakından yanıyan anlatır sana lastikleri geniş evet standar lastik 16,30 kullanmışlar 654s ye ama incelastikle her traktörde calısamaz kardeşim steyrların hepsi ince lastik işinide ehli ile yapıyor steyra lafım yok zaten benim ama enteri asılmak her motorun harcı değil bizimde vardı 444 lük ilk motordu bizim tamam sıkıntıları cok ama bu motor kopartır arkasına baladını

kardeşim güldürme beni kullanmadığım motor olsa bağladığını kopartamıyo dediğin gibi işte motoru yetmiyo.. kalın lastik tak 8073 e ondan sonra kıyasla enterle bunu ormanda dağda..

feuer_frei link=topic=3174.msg529457#msg529457 date=1328527753' Alıntı:
kardeşim güldürme beni kullanmadığım motor olsa bağladığını kopartamıyo dediğin gibi işte motoru yetmiyo.. kalın lastik tak 8073 e ondan sonra kıyasla enterle bunu ormanda dağda..
yaw enteri kimseden örenecek değilim kardeşim tamam senin şitayire volvo da dayanmaz...

Black.Boyss.37 link=topic=3174.msg529510#msg529510 date=1328535129' Alıntı:
yaw enteri kimseden örenecek değilim kardeşim tamam senin şitayire volvo da dayanmaz...
bak şimdi nerden nerelere gittin tamam senin dediğin olsun kimseyi kırmak istemiyom..ben taraftar değilim gerçekler böyle..

feuer_frei link=topic=3174.msg529518#msg529518 date=1328535737' Alıntı:
bak şimdi nerden nerelere gittin tamam senin dediğin olsun kimseyi kırmak istemiyom..ben taraftar değilim gerçekler böyle..
kardeşim enteri benim kadar tanımadıgın belli polemiğe girmeye gerek yok ben sana tamam steyr cok iş yapar ama enter ceker diyorum olay bu birbirimizi kırmanın alemi yok bende enterde yok okey