Su Bulan Adam İzlemenyen Bin Pişman

Ynt: Su Bulan Adam İzlemenyen Bin Pişman

edirne22 link=topic=74135.msg871000#msg871000 date=1395686382' Alıntı:
2. Uçan Adam Sabri vak ' ası zuha-*-s
Ali KOÇKAYA link=topic=74135.msg870994#msg870994 date=1395685955' Alıntı:
adam bir şişe suya adam dokuz takla attı.bunu uçağa bindirip denize eli çubuklu atsan tek motorlu uçak gibi uçacak ellehem.
zuha-*-s zuha-*-s

Ali KOÇKAYA link=topic=74135.msg870994#msg870994 date=1395685955' Alıntı:
adam bir şişe suya adam dokuz takla attı.bunu uçağa bindirip denize eli çubuklu atsan tek motorlu uçak gibi uçacak ellehem.
görüntü kadar bu sözüne öldüm gülmekten,olayı gerçekten çok açıklayıcı olmuş :)

Bu tiplerin genel özellikleri:

200 liradan aşağıya gelmiyorlar. Ona da nazla, nitazla. Sebebi çok yıpranmalarıymış.
Su çıktı mı ekstra eşantiyon, ekstra hediyeler.
Su çıkmazsa 'muhakkak su vardır ama çok derindedir'.
Günde 4 yere gitse milletvekilinden çok kazanır. Ki telefona cevap veremeyecek kadar yoğunmuş. 4 ' ü geçer yani.
Daha lisans değil, ön lisansı bile tamamlamış olanını görmedim. Demek ki Allah, belirli bir eğitim düzeyinin üzerindekilere bu yeteneği vermiyor.
Kesinlikle düzgün Türkçe konuşamıyorlar.
Hepsinin bu yeteneklerine referans olarak gösterdikleri bir sağlık hikayesi, sağlık kuruluşu yada doktor diyaloğu gibi vukaatları var.
Başarı oranı %60 ' ın altında olanı yok. Meslekten ihraç ediyorlar herhalde. Çan eğrisi yöntemi mi kullanılıyorlar ne :)

Hepsimden ilginci, çevremde bu tiplerden yardım alarak su çıkardığını söyleyen yakın tanıdığım 3 tane çiftik sahibi var. Kuyularında da hala su var :)

Açıkçası hiçbirşeye 'imkansız' diyerek ön yargılı yaklaşmadım hayatımda. Çünkü doğanın ve tabiatın daha çözülecek çok gizemi var ama bu tiplere de umut bağlamak, bunlardan medet ummak zoruma gidiyor..

Suç anatomisi dersindeki tipik dolandırıcı profiline birebir uyuyorlar çünkü :)