Suni Tohumlama Fiyatları

Ynt: Suni Tohumlama Fiyatları

bizim burada asiri pahali ya 150- 200 tl
veteriner yeni tohum almis montofon (HURAY) 300 tl tohum

holstain link=topic=72322.msg838678#msg838678 date=1391270167' Alıntı:
bizim burada asiri pahali ya 150- 200 tl
veteriner yeni tohum almis montofon (HURAY) 300 tl tohum

Hangi firmaya ait Huray fiyatını öğrenelim isterseniz. Ben Huray diye google baktım bulamadım. Dary Bullstan bulurum gerçi ama hazırda bilginiz varsa firma hakkında spermanun fiyatını öğenebiliriz

subaykan link=topic=72322.msg838864#msg838864 date=1391284253' Alıntı:
Hangi firmaya ait Huray fiyatını öğrenelim isterseniz. Ben Huray diye google baktım bulamadım. Dary Bullstan bulurum gerçi ama hazırda bilginiz varsa firma hakkında spermanun fiyatını öğenebiliriz

huray boganin adi acikcasi bende arastirdim ama bulamadim fiyat konusunda bir bilgi.
birde wille simental boga onuda 250 tlden atiyor

Sureklı olarak ithal aşı kullanıyoruz fıyatları 120 200 arası degişıyor. Dogan buzagılar hem yapı olarak iri hem de hastalıklara dayanıklı yapıda oluyorlar

Sureklı olarak ithal aşı kullanıyoruz fıyatları 120 200 arası degişıyor. Dogan buzagılar hem yapı olarak iri hem de hastalıklara dayanıklı yapıda oluyorlar

hüseyinaslan link=topic=72322.msg838895#msg838895 date=1391285795' Alıntı:

aynen bizde ithal kullaniyoruzz

ben elazığda simmental-fleckvieh wille adlı boğayı 150 TL ' ye attrırıyorum. 3 ay önce buzağısı doğdu. Mükkemmel bi buzağı. tavsiye ederim arkadaşlar. Büyüme-gelişimi çok iyi. Yine aynı spermadan atacağım ama elazığda yok. o yüzden ineklerime winnor adlı boğanın spermasını attırıyorum. o da 100 TL gzw değeri de 137. fiyatı uygun. ama doğmadı daha. yaklaşık bir ay sonra bi ineğim doğum yapacak.

Benim veteriner Holstein harici tohum bulundurmuyor , benim hayvanla da holstein 50 yerli 60 -70 tl ithal tohum.

karaman23 link=topic=72322.msg839682#msg839682 date=1391421267' Alıntı:
ben elazığda simmental-fleckvieh wille adlı boğayı 150 TL ' ye attrırıyorum. 3 ay önce buzağısı doğdu. Mükkemmel bi buzağı. tavsiye ederim arkadaşlar. Büyüme-gelişimi çok iyi. Yine aynı spermadan atacağım ama elazığda yok. o yüzden ineklerime winnor adlı boğanın spermasını attırıyorum. o da 100 TL gzw değeri de 137. fiyatı uygun. ama doğmadı daha. yaklaşık bir ay sonra bi ineğim doğum yapacak.

aynen cok iyi wille ama bizim burada veteriner 250 tl ye atiyor

85 tl pahalı değil mi? aynı tohhumu 20 km dahil 100 tl ' ye zaten atıyorlar. wınnor iyi boğa ama henüz daha doğan buzağıları yok bende. tahminim ilaç firmalarında o tohum 40 liradır. fazla para verme kardeş. araştır.

walla abi siz konustukca ben hayret ediyorum bu fiyatlara biz de ital kullaniyoruz en dusuk 120den basliyor 300 e kadar gidiyor :S :S duva*-*0 duva*-*0

Fiyat araştırması yaparsan daha ucuza maledebilirsim. ben de ilk zamanda simental wille tohumu sorduğumda bana da 250 TL dedi bazı veterinerler. Daha sonra başka veterinerleri de aradım. aynı boğanın spermasına farklı fiyat tarifeleri uygulayan veterinerler var. Serbest piyasa diyorlar. Çiftçi her zaman uyanık olacak. Okuyacak-araştıracak-öğrenecek.

Winnor un kızları çoğalıyor bende. Winnor için bir konu başlığı açmıştım. Oradan inceleyebilirsiniz resimleri. Wille den ilk doğum haftaya inşallah.

simentalci link=topic=72322.msg840362#msg840362 date=1391513321' Alıntı:
Winnor un kızları çoğalıyor bende. Winnor için bir konu başlığı açmıştım. Oradan inceleyebilirsiniz resimleri. Wille den ilk doğum haftaya inşallah.

insallah bereketli olur . fotolari at abi bizde gorelim ama :)

simentalci kardeşim Winnorun doğumları kolay mı yoksa zor mu bide attığın fotolarda renklerinde beyazlık bira fazla galiba. gelişimleri nasıl hızlı mı? yaklaşık 1 ay sonra benim winnorlar da doğacak. ama ineklerin karınları çok küçük geçen yıla göre. inşallah kolay doğum olur. 90 TL Wille için iyi fiyat. Keşke bizim burda olsa. Ne yazık ki yok. Winnora devam. Waxred-Wido-Herburg-Rüegen adlı boğaların spermaalrını attırıyorum. Bu tohumlar nasıl simentalci. Tşk simantalci kardeşime. sizlerin sayesinde sperma konusunda aydınlandı. Veteriner ne dediyse onu atıyorduk. Ne ki attı. Ne ki tuttuysa. Ama gzw değerine göre sprrmaları artık seçiyorum.

simantalci kardeşime sitede ve tv de simental hayvanını özelllkkerini anlattığı ve bizleri aydınlattığı için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum