Sürerken Ön Kaldıran Erkunt

Ynt: Sürerken Ön Kaldıran Erkunt

erkunt artık trakya ya girmeye başladı.geçen aylarda bizim köyde bi tane 80 lik erkunt gördüm...inşallah daha kaliteli ve daha işlevsel traktör yapması dileğiyle.

Güzel bir video hazırlamışlar Fon müziğide çok güzel Erkuntta harika çekiyor ne diyelim süper emeklerine saglık...

tesekkurler denıcez gorecegız bakalım kalkıyo mu kalmıyo mu ama rolantıde cekıyo o dogru arkadaslar ben denedım ben bayı degılım :D

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bazı videoları göremiyorum ne yapmalıyım yardımlarınıza ihtiyacım var :S

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bazı videoları göremiyorum ne yapmalıyım yardımlarınıza ihtiyacım var
videoları göremeyen arkadaşlar youtube yasaklı olduğu için göremiyolar youtubejacker diye küçük bi proğram var indirip kurarsanız görebilirsiniz

poyrazatif arkadaşım bilgi icin tş, cok makbule gecti.paylasım icin arıyetten teşekkürler güzel video