yapabiliyorsan iyi ama ben yem fabrikasında çalışıyorum senin piyasada kendi başına bulamayacağın katkılar var içinde arpa mısır kolay iş hadi soyayıda buldun ama senin 3 5 ton almanla diğeri arasında fark var bunların rutebet ürün kalite değerleri var hepsinin bir standardı var bizim yaptıgımız kara duzen o dediğin karısımları bende yapıyorum ama nedense aynı protein değerlerine ulaşmıyor yinede kaba yemını hazırlamaya çalışsimentalci link=topic=55763.msg598541#msg598541 date=1337871211' Alıntı:Fabrika yemi şart falan değil. Fabrika yeminin içinde ne varsa biz köylüler tarafından yetiştiriliyor. Yap kendi yemini ama formulüne göre. İçine tabii ki vitamin mineral premixi koyacaksın zaten.
güzel örneklemişsinismail_17 link=topic=55763.msg598933#msg598933 date=1337927995' Alıntı:herşeyde maliyet önemli ovadaki tarla ile kıraçtaki tarla birolmaz süt ineğide böyle imkanların güzel ise arazin ova sulutarımın varise işin kolay ama yokise daha zor iş doğanın yardımınabağlı kıraçtaki merada otlayan hayvanın sütü ile 30 kg vren fenni havanın sütü çok farklı çokverenin incesu gibi az verenin koyu ve doğal ama kımetli sorun birazda burada fiyat farklı olması lazım önemli olan gelir gider ve kalan