t480s teslim edildi...

Ynt: t480s teslim edildi...

teşekkürler... 4 yıl garanti ile 43 ' e anlaştık... tahminimden daha iyi performansta ve kullanım kolaylığı için epey çalışmışlar bu makinede.

Hayırlı olsun bende geçen kasım ayında aldım. Birkaç sefer çalıştım hidroligi ve çekişi çok hoşuma gitti memnunum benimki tek çeker benim işime o yaradıgı için ama çift çekeri daha güzel görünüyor.Eski t480 lerden çok güzel ve motoru fiat motoru.Kazasız belasız iyi gunlerde kullan.

Hayirli olsun...
bizde bu arada enter aldik ingiliz tipi . yakiti mukemmel fakat hidrolikler bozuk cikti onlarida yaptirinca canavar olacak ayak islerine bire bir...

Depo dolu iken (firmadan..:)) bir ağır işlem yakıt testi de yaptım... en önemli mesele..:) 4 lü derin bir pulluk ile 100 metre bir sıra çektim. Çekerken çok zorlanmadı. mazot ilave edecek yer yoktu depoda veya çok az yaktı bilemiyorum ... zaman içinde paylaşacağım tüketimini.

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Çok güzel duruyor. Vitesi boşa atmayın!!! Kütahya servisinde abartısız 2 ay parça bekledi. Sebep boşa atılınca yağlamayı kesiyormuş. Benim duyduğum.