Tam çıkıcaktıki...

tork bitti torkk 😂😂 zamanlar bendede vardi motorun tipine veya 28 beygir olduğuna bakma üstündeki bak derim şoför var rezil eder şoför var vezir eder Demişler...

Olur öyle şeyler videoyu izlemeden önce kum çeken Hint traktörümü acaba dedim. Komşu köyde traktörü ilk aldıkları zaman şarampolde stop ettirmiş,yanındakine çaktırmamak için hadi şurdaki tarlaya bakak diyormuş :)

Hem 154 hem 184 kullanıyoruz bu tarz yerlerde 184 kendini belli ediyor 184 de son vitesle kalkıp devam edebiliyon ama 154 de de acaip devir var bizimkinde sürekli hızlanıyor

Tork bitmedi, kardeşim. Zemin çamur olduğu için tekerlerdeki sürtünme kuvveti azdır.Motor tutunamadığı için duruyor.Kuru zemin olsa zaten çıkar.
Çok yanlış kafadasın kardeşim. Traktörün beyi varmis gibi konusuyosun tutunamadigi icin duruyor ne alaka.Traktor patinaj çektiğinde hele yer camursa bogulmaz habire patinaj ceker yere tutunmaya baslayinca boğulmaya baslar vitesine gore.
Leyland i bana sorma.Burda adam 2 viteste veya 3.viteste bu yokuşu cikmaya calisiyor.Zaten patinaj cekmesede orda boğulur.Ama patinaj cekmesi orda motorun boğulana kadar o yokuşu çıkmasını engellemis.yani çamur da olmasa belki o viteste boğularak da olsa stop etmeden çıkardı belki ama orda patinaj cekmesi motorun zamanini çalmış diyebiliriz.Hicbir motor patinaj cekerken boğulur diye kesinlikle söz konusu degil gülünecek bişey. sana kim dediyse onu sallamis veya sen yanlış dusunmusun.

Vitesi düşürse çıkacakmış. Bayıltmış leylandı. Geçen karda ben bile stop ettirdim 85 beygir ceylanı. Olur öyle hatalar. Büyütmemek lazım.