TAM ON KEZ ÖLÜP DİRİLEN ÇOCUK


Refleks anoksik nöbeti ' yüzünden vücudunun fonksiyonları sık sık duran 12 yaşındaki George Livingstone, bugüne kadar 10 kez ölüp dirildi.
İngiltere ' de yaşayan 12 yaşında George Livingstone, vücudunun tüm fonksiyonlarının durmasına neden olan 'refleks anoksik nöbeti' adı verilen bir hastalıkla pençeleşiyor.
Ailesi, dünyada sadece 800 kişide görülen bu hastalık yüzünden küçük çocuklarının bazen günde altı kez kriz geçirdiğini söylüyor. Talihsiz George bugünlerde, geçirdiği krizlerin sayısının azalmasıyla teselli buluyor.
' Bir gün bile önemli '
Beklenmedik bir anda alkış sesi duyduğunda bile kalbi duran George, 30 saniyelik nöbetlerin hayatını pek etkilemediğini iddia ediyor. Annesi Deborah ise, 'Herkes, onu pamuklar içinde korumamı bekliyor. Ama ben normal bir hayat sürmesini istiyorum' deyip, ekliyor: 'Bizim için her gün değerli. Çünkü George ' un kalbinin, bir daha çalışmamak üzere ne zaman duracağını bilemeyiz.'
(ALINTI)
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt