Tapusuz tarla ÇKS'de gösterilir mi?

Tapusuz derken, zamanında parası verilmiş fakat tapusu alınmamış olan tarlaları kastediyorum. Tapunun birçok hissedarı var hep başkalarının üstüne hisseler, fakat işleyen benim. O kadar çok hissedardan imza toplamak imkansız.

Sanırım "Ek 6 Fiili Kullanım Belgesi" ile ÇKS'de gösteriliyormuş. Daha önce böyle bir işlem yapan oldu mu?

Şunu da söyleyeyim bizim köydeki tarlaların 3'te biri bu gibi sebeplerle ÇKS'de gösterilemiyor. Yani senelik 500.000TL havaya gidiyor. Belki buna bir çözüm oluruz.
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt