Tarım kanallarında izlemek istiyoruz.

Tarım kanalları ile görüşme sağlansa eski traktörlerin yenilenmesi ile ilgili,yurt dışında bu şekilde çok fazla video uygulaması var.bizde bu şekilde yapılsa hem özendirici olur diye düşünüyorum.eminim ki arkası gelicek ve beğenilecek.
https://youtu.be/PUMOQhkQdZg

Bu işlerin en uygun olacağı yer Konya sanayisi orada her türlü ikinci el çıkma parça var.sponsor verim traktör olabilir teklif götürülür.Mustafa bey bu konuda ne yapılabilir trakklüp olarak? Her hafta bir traktör yapılır türkiye de efsane olmuş traktörler en ucuza ne kadara maal olur.hem de diğer piyasada fiyat şişiren usta ve parçacı lara da örnek olur.gerçekten ses getireceğine inanıyorum.

Güzel düşünmüşsün İskender abi tadilat programlarının çiftciler için yararlı olacağını düşünüyorum. Fazla arazi işlemeyip elindeki eski traktörü yenileme imkanı olmayanlar için faydalı olabilir. TRT Belgesel kanalında Sanayi Savaşları adında bir program var ama saçma salak işlerle uğraşıyorlar en son Renault 12 lere çift direksiyon ve arka dingile hareket kabiliyeti verdirerek yengeç yürüyüşü yaptırmışlardı :)
Bu linkte de New Holland 8970 marka traktörü restore ediyorlar. Adamlar 80'li yıllarda New Holland 70 serisinde o teknolojiyi kullanmış hatta traktörü eskitip tekrar sıfırdan farksız hale gelecek şekilde restore etmiş bir de bizim kullandığımız teknolojiye bakın :)

https://youtu.be/P47SNiTU36g

Bu konu ya gerçektende tüm trakklüp olarak odaklanmalıyız.aramızda imkanı olmayıpta çok ama çok meraklı arkadaşlar var.gerçektende yeni bir soluk getirecegine inanıyorum.

Benim merakla beklediğim ve istediğim eski traktörleron çiftçi tv de topragın kralları programinda anlatılması. Yani bir zamanlar toprağın kralı mf 135 165 175 240 255 fiat 415 480 540 640 eski fendtler.. Ford 3000 5000 bu ve benzeri eski traktörlerin teknik özelliklerini anlatılmasını ve uygulamalı olarak bu kaliteli traktörlerin temiz orijinal kullanılmış olanları paylaşılmalı hep yeni gıcır gıcır 0 traktörler lüks traktörler paylaşılıyor ama kimseye eski traktörlerin tadını hiç birşey vermiyor haksızmıyım.. Benim isteğim budur sizler ne düşünüyorsunuz...

Benim merakla beklediğim ve istediğim eski traktörleron çiftçi tv de topragın kralları programinda anlatılması. Yani bir zamanlar toprağın kralı mf 135 165 175 240 255 fiat 415 480 540 640 eski fendtler.. Ford 3000 5000 bu ve benzeri eski traktörlerin teknik özelliklerini anlatılmasını ve uygulamalı olarak bu kaliteli traktörlerin temiz orijinal kullanılmış olanları paylaşılmalı hep yeni gıcır gıcır 0 traktörler lüks traktörler paylaşılıyor ama kimseye eski traktörlerin tadını hiç birşey vermiyor haksızmıyım.. Benim isteğim budur sizler ne düşünüyorsunuz...

Doğru diyorsun abi traktörler de teknoloji mi hızlı ilerledi bizim mi ruhumuz geride kaldi bilmiyorum.
Oysa ki yaşımız 30 :)