TARIMÖZ MİBZER

BEYLER TARIMÖZÜN 18 Lİ SIFIR MİBZERİNİ ALDIK BUNU HİDROLİK KOLLARA ALIP MI EKSEK YOKSA NORMAL ÇEKİ DEMİRİ İLEMİ EKSEK DAHA İYİ OLUR ?
BENIM DUSUNCEM HIDROLIK KOLLARDA EKSEK DAHA SERİ OLUR GIBI ÇÜNKÜ ÇEKILIP EKILIRKEN YASTIKLARI KAPATMAK UZUN SURUYOR TÜMONSAN 8085 DÖNMÜYOR YORUMLARINIZI BEKLIYORUM

BEYLER TARIMÖZÜN 18 Lİ SIFIR MİBZERİNİ ALDIK BUNU HİDROLİK KOLLARA ALIP MI EKSEK YOKSA NORMAL ÇEKİ DEMİRİ İLEMİ EKSEK DAHA İYİ OLUR ?
BENIM DUSUNCEM HIDROLIK KOLLARDA EKSEK DAHA SERİ OLUR GIBI ÇÜNKÜ ÇEKILIP EKILIRKEN YASTIKLARI KAPATMAK UZUN SURUYOR TÜMONSAN 8085 DÖNMÜYOR YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
Hayırlı olsun. Çok yamaç tarla yoksa hidroliğe takmak daha mantıklı.

Hayırlı olsun, sıfır mı aldınız? Fiyat nerelerde acaba. Çekilir tip mibzerleri hidrolikten kullanmak yanlış bence. Çünkü hazneleri çok büyük tam doldurduğunuzda traktörü çok yorar. Ayrıca arkasına merdane takma şansınız da olmaz. Zincirler uzun olduğu içinde ilk indirmede genelde disklerden bazıları üzerine başar. Buda sorun olur

Hayırlı olsun, sıfır mı aldınız? Fiyat nerelerde acaba. Çekilir tip mibzerleri hidrolikten kullanmak yanlış bence. Çünkü hazneleri çok büyük tam doldurduğunuzda traktörü çok yorar. Ayrıca arkasına merdane takma şansınız da olmaz. Zincirler uzun olduğu içinde ilk indirmede genelde disklerden bazıları üzerine başar. Buda sorun olur
2020 eylül ekim civarı aldık ben askerdeydım o sıra tam fıyatı bılemeyecegım ama tarım kredı kooperatifinden almışız 4 5 yıl vade veya taksit ile 21 diye biliyorum tarım kredıden aldıgımız için biraz fark var tabi ama biz aldıkdan sonra tekrar zam gelıp biraz daha pahalandıgını duydum. Merdane konusundan haklısınız zaten araştırıyorum nasıl yapsak diye agırlıkları aşşagı yukarı tolu oldumu 1400 en fazla 1500 oluyor onuda tümosanın kaldıracagını dusunuyorum bı 4 lü otomatık pulluk bile 950 kg zincilere ve disklere bişey olmaz bence yeni diskler daha bi sağlam :)

Resimler ve ekler

• wsasdfa.png
    wsasdfa.png
    170.1 KB · Görüntüleme: 39