Aksaray’ın içi pıtırak
Gel Tayyip bahçede oturak
Bir demlik çayım var
İçine püskevit batırak
Gel Tayyip bahçede oturak
Bir demlik çayım var
İçine püskevit batırak
Senin burada işin bitmiş benceAl lanalopipop hemen geldi sazan
![]()
Gardaşım atmayın böyle şeyler Vietnama savaşa gidesim geldi.Dur Vietnam değildi Suriye olur Libya olur işte ne bilim büyüklerimiz nereyi uygun görürse. Gidip ölesim geldi..
Ülkede sözü geçen bunlar..
Lafa bak niye ağlıyonSenin burada işin bitmiş bence
Kendini daha fazla rezil etme
Türkiye'nin tek doğru söyleyeni Banu abla
Bu yazgin ilaçlar yasal uyuşturucu dur .icmeyiniz. ictirmeyinizLyrıca akineton aferin hapları her birinin 50 mg ezip karıştırıp toz halinde yapıyorum burundan alıyorum sana da öneririm kafa kolay yakalanmıyor istersen sende yap arada bir rivotril iç bu cesaret az geliyor sana
Ey kardesim siirle sarkiyla bu isler olmuyor,bu video yalansa devlet yetkilileri alsin iceri dogruysa onlar biraksin gorevi,savunulcak bi taraflari yok.sen bosa savunuyorsun.Türkiye'nin tek doğru söyleyeni Banu abla
Bende öyle düşünüyorumArkadaşlar özellikle Emre ve Fuat bey arkadaşlarım lütfen daha fazla işi siyasi yöne cekmeyin .
ya bak ne güzel bir birinizi yüz yüze görmeden bi nebzede olsa dostluk edinmiş insanlarsınız . biriniz ürettiği prinçi birinizde kayısı ve bademi göndererek bir birinizin gönlünü hoşnut etmişiniz.
bırakın siyaseti siyasiler kendileri yapsın.
yazdıklarımı sakın ola yanlış anlamayın sizlerle yüz yüze görüşmek nsp olmasada sevdiğim insanlarsınız o yüzden ortamı yumuşatmak için yazma gereği duydum.
Gene anlamıyorsun kardeşim savunulacak bir tarafi yoksa başta olmazlar o sana göre sadece .Ey kardesim siirle sarkiyla bu isler olmuyor,bu video yalansa devlet yetkilileri alsin iceri dogruysa onlar biraksin gorevi,savunulcak bi taraflari yok.sen bosa savunuyorsun.
Çıkmadı hocam çıkacağı da yok. 2,88 den ödddiler çeltik bedellerini. Ben 5.60 a sattım. Mecburen teselli ikramiyesi gibi bizde yaptırıyoruz. Geçen buğdayları yapmaya gittim yine kafalarına göre yapıyorlardı. Dedim hayır hangi tarlama hangi cins ektiysem tek tek düzelttirdim. Sonra haftasına tkk gitmiş çks de çiçek yazdığım yere kafasına göre sigorta yapmış. Zaman bulayım detaylı bir şekilde hem cimere hemde bölge müd. Şikayet dilekçesi hazırlayacağım.Ersen bey tarsim işi bi nevi teselli gibi birşey .olası durumda şartları kendi belirleyen bir kurum . bunları bildiğim halde imkanlar doğrultusunda yaptırıyorum ben.
diğer türlü benim iznim haberim olmadanda ne tkk nede banka siğorta işlemi yapmış değil.
sizin tarsimle ilgili bi sorununuz vardı bi sonuç cıkmadımı o işten.
Eror mu bilmemdeBebe error verdi kendi kendine cvp veriyo![]()
Hayırlısı olsun canınız sağolsun.Çıkmadı hocam çıkacağı da yok. 2,88 den ödddiler çeltik bedellerini. Ben 5.60 a sattım. Mecburen teselli ikramiyesi gibi bizde yaptırıyoruz. Geçen buğdayları yapmaya gittim yine kafalarına göre yapıyorlardı. Dedim hayır hangi tarlama hangi cins ektiysem tek tek düzelttirdim. Sonra haftasına tkk gitmiş çks de çiçek yazdığım yere kafasına göre sigorta yapmış. Zaman bulayım detaylı bir şekilde hem cimere hemde bölge müd. Şikayet dilekçesi hazırlayacağım.
Bende öyle düşünüyorum
Ama Fuat bey yanında . Kovulan biriyle bir araya gelince gaza geliyo.
Sonuç istemeseler bastakiler yine aynı ortak yönleri aynı düşünmeleri .
Benim kisilerle alip veremedigim yok,bizimki memleket meselesi sende bunu anlamadin,acik acik burda herseyi soyleyemiyorum,sen hep baska yere cekiyorsun ,be diyorumki yanlis yoonetiliyoruz ,sen diyorsun secimle geldi secimle gider,ben darbemi yapalim dedim ,biz seninle anlasamayiz ,sen udeolojik bakiyorsun,5 milyon suriyeli cingeneyi memlekete sokarken aklin nerdeydi, aklinla yasa ne deyim.dahada yazmiyorum hayirli geceler olsun,Gene anlamıyorsun kardeşim savunulacak bir tarafi yoksa başta olmazlar o sana göre sadece .
Seçimle geldi seçimle gider bu kadar
Bana göre siyasiler ortak çıkarda birleşiyorKardesim ben chp li degilimki akpartiliyim
Benimde söylemek istediğim halk bunlari istiyor yani seçimle gelen kısmıBenim kisilerle alip veremedigim yok,bizimki memleket meselesi sende bunu anlamadin,acik acik burda herseyi soyleyemiyorum,sen hep baska yere cekiyorsun ,be diyorumki yanlis yoonetiliyoruz ,sen diyorsun secimle geldi secimle gider,ben darbemi yapalim dedim ,biz seninle anlasamayiz ,sen udeolojik bakiyorsun,5 milyon suriyeli cingeneyi memlekete sokarken aklin nerdeydi, aklinla yasa ne deyim.dahada yazmiyorum hayirli geceler olsun,
Kusura bakma iskender beyArkadaşlar konu zirai krediler
Nerden nereye gidiyor.