tarla günleri tekirdağ karaevli

cumartesi tekirdağ karaevli de buluşacak var mı.adi be yaaa.buluşalım be yaaaaaa:))))))

Ynt: tarla günleri tekirdağ karaevli

Çorlu fuarında Ctesi buluşulunur gibisinden konuşmuştuk. Ama şuana kadar kimseden ses seda çıkmadı. Heralde herkes işe güce verdi kendini...:D

Erkan bende bakıyorum, kimseden ses çıkmıyor.

Herhalde herkes birilerinin ses çıkarmasını bekliyor.

Bana iki gün de uygun. Ortak bir günde karar kılalım. Yapalım bir etkinlik.

Banada uyar gibi iki günde. Ama pazar yağmur diyor. Pazar bizim tayfayi götürcem zatende yağmazsa. Yarın da gidebilirim belki.

berk bu aralar yoğun yarın bende başlıyorum nadasa kısmet bakalım.

Saçımıza kırmızı karanfil takıyoruz genelde.

Bazen sırf bu yüzden giremediğimiz fuarlar oldu ama en garanti yöntem bu..

iyi bu güzel oldu.ben sabah 9 da burgaz dan çıkarım.10 karaevli deyim.saat 15 30 da ordan çıkarım çünkü 16-24 vardiyam var malum aynı zamanda fabrikada çalışıyoruz.

iskender link=topic=77141.msg911836#msg911836 date=1408144134' Alıntı:
iyi bu güzel oldu.ben sabah 9 da burgaz dan çıkarım.10 karaevli deyim.saat 15 30 da ordan çıkarım çünkü 16-24 vardiyam var malum aynı zamanda fabrikada çalışıyoruz.

İskender yaş kaç sahi senin. Profilde göremedim. Bu arada isim İskender, değil mi?

yaşım 36 kardeşim.01.01.1978 doğumluyum.marmara cam fabrikasında makina bakım vardiya ustasıyım.bi tane 10 yaşında bi tanede 2,5 yaşında oğullarım var.

iskender link=topic=77141.msg911840#msg911840 date=1408144546' Alıntı:
yaşım 36 kardeşim.01.01.1978 doğumluyum.marmara cam fabrikasında makina bakım vardiya ustasıyım.bi tane 10 yaşında bi tanede 2,5 yaşında oğullarım var.

Memnun oldum İskender Abi. Allah bağışlansın. Lüleburgaz ' da 2 yıl kaldım. Severim Lüleburgaz ' ı.

Bu arada fuar için şu an organize olabilir miyiz bilmiyorum. Gelecek çok kişi vardı ama koordine olamadık.

Aslında pazara bıraksak daha isabetli olur.

kısmet olursa üyelerle karşılaşılr.tanışılabir.yarın görüşmek üzere.karanfilleri nizi hazırlayı be yaaaaa :)))))))))

arkadaşlar buluşmak için en kolayı 1 veya 2 arkadaşlar telefonlarını yazarsa kolay olur . yılmaz ve erkan kardeşlerim sizleri tanıyorum katılmak isterdim ama malesef benim program dolu . çorlu buluştuğumuz gibi telefonları yazarsanız buluşma kolay olur . katılan arkadaşlara iyi fuarlar . makinaların çalışma anında fotolarını bekliyoruz . zaten alipaşalı erkan kardeşim bu işi iyi yapıyor . bu arada alper4u kardeşimide unutmayın . hoşçakalın .