tarladaki balyaları nasıl yok ederim

arkadaşlar ben biçerin peşine farklı bir balya makinası taktım tarlaları biçtim oda peişinde balya yaptı her yer balya oldu dedik Arcusin le tık tık toplar satarız ama ne Arcusin nede başka bişey yerden alıyo balyaları oyunda her şeyi denedim kepçeyle direk denize dökmeyi denedim başa çıkılcak gibi deyil forumda baya bi araştırdım oyunun orjinal balya makinasıyla balya yapçakmışık yoksa toplamıyomuş otomatik balya makinası şimdiden yardımlarınız teşekkürler

Ynt: tarladaki balyaları nasıl yok ederim

aman kardeş anız yakmak yasak biliyosun ucuzlarından balya toplama makinası al işini görür :D muhtarım alemsin yaw :D

anız yakmıcam direk balyaları aeşe vericem :D balya toplama makinasının ucuzunu geçtim en pahalısıyladada denedim olmuyo toplamıyo benim o bayaları bi şekilde silmem lazım datayla filan oynamam lazım

ne balyayış arkadaş oyundan soğuttu denemedik taktik kalmadı biri yardım etsin nasıl silcez balyaları datadan

valla ben balyayla uğraşmam hiç römoğa doldurum tarladan toz samanı samanlığa aspiratörle atarım :D