Tarlanın En ZOr işi olsa Gerek .. Taş Toplamak...

GIRAT GEMINI ALMIS YUKMU DAYANIR :)))

Karsmdada Johndere ekım yapıyodu o bayırı çıkana kadar akla karayı secti. 5725

Yorgunluk çayı herşeye bedel

Ynt: Tarlanın En ZOr işi olsa Gerek .. Taş Toplamak...

paylaşım için teşekkürler arkadaşım

işiniz zor olmalı tek tek taş toplamak hadi kolay gelsin

Taş toplama işi eziyet zaten ama sizin tarlada eziyetten de beter.Acayip taş var ya allah kolaylık versin...

Kolay gelsin diyelim.. okadar taşlı araziye ' taş toplama makinası ' gerekli bence...O tarlada taş yoplayan gençler okullarını 1.likle bitirir...:D

nailyetek link=topic=26256.msg217792#msg217792 date=1253987899' Alıntı:
Kolay gelsin diyelim.. okadar taşlı araziye ' taş toplama makinası ' gerekli bence...O tarlada taş yoplayan gençler okullarını 1.likle bitirir...:D
:D Liseye yeni başlayan gençleri getireceksin bu tarlalara,balya toplayacak,taş toplayacak,sonra türkiyenin okur yazarlığını bırak üniversite okuma oranı %90ı bulur :D

geçen sene taş ektiniz heralde oraya..taş hasatı olsa gerek :D .......şaka bi yana çok zor iş....

Walla öle arkadaslar sagolun.
Bu Taş toplama makınası kullanan war mı aranızda ya varsa bi irtibat kurmak istıyorm sımdıden tşkkler.

Tarlada baya taşlıymış Allah kolaylık varsin Bu arada john deerede ekim sezonunu başlatmış.Paylaşım için tşk.

abicim bu ne yaw tarla çok taşlı onu geç dağ gibi biyer zati çok yamaşlı bilmemne bi suru sizin işiniz zor walla allah kolayylık wersin cidden ;)
ÇağRı link=topic=26256.msg217802#msg217802 date=1253989267' Alıntı:
:D Liseye yeni başlayan gençleri getireceksin bu tarlalara,balya toplayacak,taş toplayacak,sonra türkiyenin okur yazarlığını bırak üniversite okuma oranı %90ı bulur :D
Harbiden Katılıyorum Başkayapcka işleri yok zaten kız tavlayacaklarına burda görsunler nasıl oluyormuş işler :p xD

Allah kolaylık versin. Tarlada topraktan çok taş var nerdeyse. Ekin taştamı çıkıyor nedir...:D Size bir makina şart.

arkadaşım köy için yada kendinize ait bir taş toplama makinası alsanız daha iyi olmazmı kendinize ait bir taş toplama makinası alsanız komşunun tarlasını fln derken parasını amorti ederi diye düşünüyorum çok iyi iş yaparsınız
http://www.cezete.com/tas_toplama.htm
bu linkte var bi bak istersen

Sivas-Kangal civarına bi kaç senedir Urfalılar geliyor arabasını 25 Tl ye topluyorlar :) Öyle toplatmak daha iyi olabilir :))

tümosancı sefa link=topic=26256.msg218046#msg218046 date=1254069382' Alıntı:
arkadaşım köy için yada kendinize ait bir taş toplama makinası alsanız daha iyi olmazmı kendinize ait bir taş toplama makinası alsanız komşunun tarlasını fln derken parasını amorti ederi diye düşünüyorum çok iyi iş yaparsınız
http://www.cezete.com/tas_toplama.htm
bu linkte var bi bak istersen

Sağol kardeş ama bana 2. el lazım..

topaktas link=topic=26256.msg218193#msg218193 date=1254089054' Alıntı:
Sağol kardeş ama bana 2. el lazım..
ikinci elide bulunur ya google yaz taş toplama makinası ikinci el diye bulursun ya tek tuşla dünya ayagının altında araştırmak ise bize kalmış adi ayırlısı

tümosancı sefa link=topic=26256.msg218206#msg218206 date=1254115847' Alıntı:
ikinci elide bulunur ya google yaz taş toplama makinası ikinci el diye bulursun ya tek tuşla dünya ayagının altında araştırmak ise bize kalmış adi ayırlısı
Ya ben Sitede Tanıdık Dostlarımızda Mevcutsa die demiştim. Bi dosttan almak var birde tanımadık birinden ;)