Kombine olarak kullaniliyormus ilk bas tasi siraya sokuyorlar sonra topluyorlarSon resimdeki makine topluyo ama tarladan işçilikle kaldırılması gerekiyor tasların fakat diğer makine kendi deposunda biriktriyor ilk makine daha cazip bence
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arkadaslar arazilerimizdeki taslardan artik usandik biraz arastirayim dedim bugun boyle bir sistem le topliyorlarmis sizce maliyeti nasil olur kullanan veya goren var mi?cok farkli makinalar hangisi randimanli olur
Aynen bm muhendislik diye arama yapmistim ordan cikti fotolar da fiyatlari ne kadara satiyor acaba
Olur ama is genisligi az olunca insana usanc gelirpatates sökme makinasıyla taş toplanırmı acaba vibrasyonlu basit çubuk elekli olan ile arkasına bir bant doğru damperliye. yumruk büyüklüğü sürdükçe taş çıkan yerlerde olur gibime geliyor.
bizim tarlalarımız küçük küçük böyle kallavi makinalara yatırım yapılacak ölçekte iş çıkmaz YouTube patates toplamaya benzer mantıkta makinalar var kendi işimizi görse birkaç konu komşuyada hizmet etse kendi parası kadar iş yapsa yeter bize taşlı tarlası olmayan çiftçi çok azdır herhaldeOlur ama is genisligi az olunca insana usanc gelir
güzel görünüyor fiyatı nerelerde ustam makinanın.Ekli dosyayı görüntüle 21661
Bu benim makina
30 bine aldık nakliye kendimize aitgüzel görünüyor fiyatı nerelerde ustam makinanın.
Bu makinanin onunden namlu yapilsa nasil olur namluyu yapcan sonra makinayi sokcanEkli dosyayı görüntüle 21661
Bu benim makina