tc 5040 biçerdöver hakkında yorumlarınız

s.a geçen hafta tc5040 biçer döver satın aldım arkasına patos falanda takıldı bu makina hakkında yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim saygılarımla

Ynt: tc 5040 biçerdöver hakkında yorumlarınız

valla abi o makinanın 1530 1540 8040 dan farkı yok bence ama yeni sistem olduğu için teknolojik bir biçerdöver

Hayırlısı olsun güle güle kullanın , ne kadar mal oldu , ne şartlarda ödeme ile veriyorlar? Trakmaktan mı aldınız?

bence gayet güzel makina 4 sarsak ama 8040 tan falan baya üstün sonuçta yeni makine fiyat nerelerde bende 955 var onu verip almayı düşünüyorum onun için sordun fiyat konusunda yardımcı olursan sevinirim güle güle kullan

4 sarsak olması bi dezavantaj bence. 8o4o tan da bi farkı yok gözümde. modeli dolayısıyla teknolojik bi makinadır dolayısıyla ama 5o7o i tercih ederim ben her türlü :D

yanıtlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler genel manada makinadan memnunuz sorana tavsiye edile bilir herkese saygılar