Td 110 l95 çekişme

Arkadaşlar bende l95 traktör var. hızlı devir td 110 la ağır devir l95 i bağlıyacağız hangisi alır.benim tek şüphe ettiğüm nokta onunki 38 jant benimki 34 jant

Bı inatlaşma uğruna traktörü ikiye bölmeye değer mi acaba sizin inatlasmaniz L 95 mi kaliteli TD 110 mu ise tabiki L95 cunku TD 110 yerli ancak en azından teknoloji olarak intercooler var L 95 te yok yani demem o ki ikisi de kendine göre güzel kendine göre iyi çeker kendine göre sağlam kendine göre dayanıklı

Çeki kancası kuvveti büyük olan çeker.
Çekişme yapılması eğlenceli oluyor.
Güvenlik önlemlerinizi alınız.
Traktörün patinaj yapmasında herhangi bir mahsur olmaz.
Motor dizaynları da çekişmeye yönelik hale gelmiş.
Tarımsal amaçtan bazı durumlarda uzaklaşmalar var.
Nakliye işleri için çeken traktörün yere güç aktarım değerlerini daha iyi test etmiş oluyoruz.

Arkadaşlar bende l95 traktör var. hızlı devir td 110 la ağır devir l95 i bağlıyacağız hangisi alır.benim tek şüphe ettiğüm nokta onunki 38 jant benimki 34 jant
Traktörün ağırlığı, lastik havaları, halatı bağladığınız çekilerin yerden yüksekliği eşit olursa L95 çeker diyorum.