Td 90 d icin öneri

Arkadaslar hayirli ramazanlar dilerim. Uzun bi traktör arayisindan sonra nihayet 2011 model td 90 aldik allah isteyen herkese nasip etsin, traktoru garaja cektik ama eksik bir suru malzeme var ekipman olarak onerilerinize ihtiyacim olacak oncelikle pulluk ne almaliyiz herkes bisey demis kafam karisti 4 lu 14 dusunuyorum ünlümü alpler mi, birbirlerine artisi eksisi nedir acaba arazi genel olarak duzgun..

Ynt: Td 90 d icin öneri

Ondort dortlu isabetli olur diye dusunuyorum tercihini unluden yana kullanmani oneririm yuksek oldugu icin otlu yerlerde tikanma yapmiyor alplere gore

Hayırlı olsun öncelikle ,bizim komsuda var 5li 12 alpler kullanıyor birde yakitindan şikayetçi 40 dönüm yere 95 litre mazot yakmış ,ankara toprak yapısına göre 2 litreyi gecmemeli motor aynı mevkide biz 1.7-1.8 yaktik.Benim sana tavsiyem ünlü 4 lu 14inc dönerli pulluk al

Sagolun tesekkur ederim cevaplar icin yakitini falan hic bilmiyoruz daha 700 saatte bakalim ne kadar yakacak. Ünlü alplerden dahami az yaktiriyor peki daha rahat gittiği icin az yakar diyenler varda.

Hayırlı olsun ocak 2015 te bizde 2011 model td90 almıştık pulluk olarak 5 li 12 alacağız.