TD65D HIDROLIK BUDUR!!!!

ARKADASLAR BU RESIMERI BAYRAMDA CEKMISTIM BAYRAMDA GITTIGMIZ YERDE 200BAASA YAKIN HAYVAN VARDI ADAMLAR ISI PREFOSYENEL YAPIYOR AYRIYETEN SUTCULUK YAPIYORLAR!! :) BUNLAR GOCMEN YOKLUK YUZUNDEN DOGUDAN POLATLIYA GOCMUSLER VE HAYVANCILIGA BASLAMISLAR VEDE SUAN 200 BAS HAYVAN 2 TRAKTOR EV ARABA HERSEYLERINI KAZANMISLAR HELAL OLSUN TD65D YI KENDI ARAZILERINDE KULLANIYORLAR KURBANDADA HIDROLIK SISTEMINDEN BA YA BI FAYDALANDILAR anlş-*s anlş-*s

Ynt: TD65D HIDROLIK BUDUR!!!!

evet bende duymuştım eğer doğuda adamın warsa burda satılan hayvanın 2 katı ucuza alabiliyorsun,ama adamın yoksa seni pazara bile sokmazlar :D

aynı vinç bizde de var salih.baya işime yarıyor.diskaroda teker falanolmadığı için evden tarlaya römorkta götürüyorum baya işime yarıyor...

valla td çalışkan motor bilader her iş geliyor elinden başkası olsaydı 10 kere salmıştı hidroliği craskalda o yükseklikte o hayvanı tutmak kolay deil nerden baksan 400 kg gelir en zayıf hayvan bide uzaktan kaldırıyor

MURAT ABI COOK HAKLISIN ADAMLAR ADAM GIBI BIR HIDROLIK YAPMIS HER SEYI GEC BIRDE KALDIRKEN HAYVAN MOTORU NASIL CIRPIYOR BI GORSEN YINEDE GIDIM KACIRMIYOR!!!!

salih link=topic=15481.msg141923#msg141923 date=1232828018' Alıntı:
MURAT ABI COOK HAKLISIN ADAMLAR ADAM GIBI BIR HIDROLIK YAPMIS HER SEYI GEC BIRDE KALDIRKEN HAYVAN MOTORU NASIL CIRPIYOR BI GORSEN YINEDE GIDIM KACIRMIYOR!!!!
eee fıat a çekmiş :D