td65sdt ile ilaca dewam :S

Ynt: td65sdt ile ilaca dewam :S

ewt havalar guzel gidiyor.hatta haftaya ayçicek yerlerini surmeye başlıcaz.
yorumlar için tşkrler.

td65e yatmak yok artık.114 saat oldu.

oncelikle hayirli olsun
bu sene tarlalarda fare cok galina delik desik edilmis bazi yerler yilanlar az oldugu yillar bu yillar

3 gunde 250 donum agir calismissin su sorunumu vardi?

candos link=topic=31002.msg263372#msg263372 date=1269265607' Alıntı:
oncelikle hayirli olsun
bu sene tarlalarda fare cok galina delik desik edilmis bazi yerler yilanlar az oldugu yillar bu yillar

3 gunde 250 donum agir calismissin su sorunumu vardi?
250 dönüm çokmu :D taktım makine 400 lt lik ilaç makinesi.daha ne olcaktı?

paylaşım için teşekkürler...köpeklerde güzelmiş :D

nforcer link=topic=31002.msg263407#msg263407 date=1269283517' Alıntı:
böle değerli köpek olunca tabiki ;)
yunanistandan 3 kişi köpek aramaya gelmiş 2si türk.bizde tam awdan geldik köpekleri kapatçaktık adamlar durdu taksiyle indiler.s.a a.s neyse işte neci bunlar fln 3 üde domuzcu dedik iniklerle beraber.hepsine 1er milyar weriyim dedi 3 milyar:D biraz düşündük sonra telinizi werin bizs sizi ararız dedik tmm almaya geliriz dediler.orda domuz ölüsüne çok para weriyorlarmış.bizim burda vurdumuz domuzların yüzüne bakmıolr :D önceden bi kaç fişek weriolrdı artık oda yok galba :D

firari11 link=topic=31002.msg263411#msg263411 date=1269283984' Alıntı:
yunanistandan 3 kişi köpek aramaya gelmiş 2si türk.bizde tam awdan geldik köpekleri kapatçaktık adamlar durdu taksiyle indiler.s.a a.s neyse işte neci bunlar fln 3 üde domuzcu dedik iniklerle beraber.hepsine 1er milyar weriyim dedi 3 milyar:D biraz düşündük sonra telinizi werin bizs sizi ararız dedik tmm almaya geliriz dediler.orda domuz ölüsüne çok para weriyorlarmış.bizim burda vurdumuz domuzların yüzüne bakmıolr :D önceden bi kaç fişek weriolrdı artık oda yok galba :D
bi kaç fişek veriyolar galiba :)

kolay gelsin iyi iş çıkarmışsın.TD65DT fuarda da vardı kabin içi olarak en başarılı modellerden biriydi bence.önce pek hoşuma gitmiyordu ama inceleyince beğenmeye başladım.konya fuarındaydı

mrram link=topic=31002.msg263511#msg263511 date=1269333827' Alıntı:
kolay gelsin iyi iş çıkarmışsın.TD65DT fuarda da vardı kabin içi olarak en başarılı modellerden biriydi bence.önce pek hoşuma gitmiyordu ama inceleyince beğenmeye başladım.konya fuarındaydı
eywallah,,,kaptan.

resimlerini gördüm sonunda yerler biraz bayır kaçıo gibi su durmamış güzel iş çıkrmışın tebrik ederim:D recayi sokak köpeklerini tplayalım hemen satarız onları domzcu diye:D