Traktörde 30jant var şuan. Balon lastiğin ölçüleri ne olmalı?38 jantsa yapamazsin 30 jant bulman gerek
Traktörde 30jant var şuan. Balon lastiğin ölçüleri ne olmalı?
16.9 30 üzerinde var zaten balon değil bu. Ayrıca lastikler sanırım aynı. Sayıları neden farklı ?16.9 30 veya 420 85 30
16.9/30 balon olması gerekiyor.16.9 30 üzerinde var zaten balon değil bu. Ayrıca lastikler sanırım aynı. Sayıları neden farklı ?
Traktör e göre küçük duruyor. Bu janta uygun tabilecrğim geniş ve yüksek lastik ölçüsü nedir?16.9/30 balon olması gerekiyor.
420 li olan aynı ebattaki radial lastik karşılığı
Bende valtra a75 var. Bende arka lastikler i önümüzdeki sezon sonu değiştirecem.Traktör e göre küçük duruyor. Bu janta uygun tabilecrğim geniş ve yüksek lastik ölçüsü nedir?
Yunus bu sekilde sakın kullanma uzun kullanımda kesin sıkıntı cıkar birde arkalar bitikmişBende valtra a75 var. Bende arka lastikler i önümüzdeki sezon sonu değiştirecem.
Normalde ön lastikler 11.2_24 olması gerekiyor traktörü aldıgım kişi sıfır 12.4_24 takmış tarlaya bile hiç girmemiş.
Arkalar 16,9/14-30 takılı yüzde 30 civarı kalmış. Önler bir tık büyüdüğü için arkayıda büyütecem seninle aynı dertteyim yani
Sonuç ne çıkacak merak ediyorum. Radyal taksam olurmu yoksa normal lastiğe devam mı araştırma yapıyorum
O zaman 460.85.30 yani 18.4.30 tak ama onleride ona uygun takman gerek 11.2.24 ise 12.4.24 takacaksinTraktör e göre küçük duruyor. Bu janta uygun tabilecrğim geniş ve yüksek lastik ölçüsü nedir?
Aynen önler 11.4 24 . Bunlar janta uyum sağlar değil mi ?O zaman 460.85.30 yani 18.4.30 tak ama onleride ona uygun takman gerek 11.2.24 ise 12.4.24 takacaksin
12.4.24 ün fotosunu atar mısın merak ettim 11 olanla ne kadar fark var. Benimde 11.4.24 şuan.Bende valtra a75 var. Bende arka lastikler i önümüzdeki sezon sonu değiştirecem.
Normalde ön lastikler 11.2_24 olması gerekiyor traktörü aldıgım kişi sıfır 12.4_24 takmış tarlaya bile hiç girmemiş.
Arkalar 16,9/14-30 takılı yüzde 30 civarı kalmış. Önler bir tık büyüdüğü için arkayıda büyütecem seninle aynı dertteyim yani
Sonuç ne çıkacak merak ediyorum. Radyal taksam olurmu yoksa normal lastiğe devam mı araştırma yapıyorum
Tt4.65 e yapti bi arkadasimiz forumda resimleri mevcut jant cevresi ayni sadece genis tek farki buAynen önler 11.4 24 . Bunlar janta uyum sağlar değil mi ?
Tamamdır Teşekkürler. Önler şuan bitik arkalar fena değil. Bu sezonu bitiricem sanırım. Önlerin fazla aşınması normal mi ?Tt4.65 e yapti bi arkadasimiz forumda resimleri mevcut jant cevresi ayni sadece genis tek farki bu
Abi arkalar hangi ölçüde olsun önler 12,4-24 takmış adam.Yunus bu sekilde sakın kullanma uzun kullanımda kesin sıkıntı cıkar birde arkalar bitikmiş
Lassanın tr70 modeli.12.4.24 ün fotosunu atar mısın merak ettim 11 olanla ne kadar fark var. Benimde 11.4.24 şuan.
11.4.24 ile fazla fark yok gibi geldi.Lassanın tr70 modeli.
Traktörde bu şekil duruyor
Arkalar. ÖnlerAbi arkalar hangi ölçüde olsun önler 12,4-24 takmış adam.
Zaten sürerken farkettiriyor tuhaf gidiyor traktör
Araştırayım abi uygun denk gelirse alırım. Kışın bir nebzede olsa fiyatlar düşüyor ama sezonda da kampanya yapıyorlar. Uyardığın için sağolasın abiArkalar. Önler
16.9.30=11.2.24
18.4.30=12.4.24
Bu sekilde olmali
Eyvallah kardeşim bu şekilde önler fazla asılıyor hatta arka tekerler kayarak geliyor yazın asvatta giderken arka tekerlerin izi cok belli oluyor uzun kullanımda biyerden patlak verebilirAraştırayım abi uygun denk gelirse alırım. Kışın bir nebzede olsa fiyatlar düşüyor ama sezonda da kampanya yapıyorlar. Uyardığın için sağolasın abi