O kadar yoktur liste fiyatlarına aldanma, zaten şu zamanda nh yi birak fiyatları ucuk olmayan hangi marka kaldı? Nh yi diğerlerinden ayıran farkı ikinci eli değer kaybetmiyor tumosan basak erkut gibi,Tdye 215bin mi) Allah akıl fikir versin
Tt4.75 sıfırına 195 dedi bayi alinirmi sizcekompresor yok tt4.75 de td75 biraz daha kaba kaldırma gücü daha yuksek fazla bi fark yok ama hangisi dersen Td75d bluemaster derım harıka makına ama 215 tl cok para
Mahmut abi ben yorumda yazan rakama göre yazmıştım. Bugünki liste fiyatıyla TD75 PS KK 240 civarı olmuş... Forumda yazılanlara göre CNH bayilerinin kârı liste fiyatı üzerinden %20, bu da 48bin eder. Elinde kalan geçen senenin traktörü olmadıkça 200binden aşağı vermezler gibi.O kadar yoktur liste fiyatlarına aldanma, zaten şu zamanda nh yi birak fiyatları ucuk olmayan hangi marka kaldı? Nh yi diğerlerinden ayıran farkı ikinci eli değer kaybetmiyor tumosan basak erkut gibi,
Sen o td90d yi alsaydın şimdi nasıl fazla paraya satardin üstüne koyup 5400 serisi alirdin ama sozumu dinlemedin [emoji846]
Power shuttle degildir o burdada mekanik satillisina 195 dediler 2 gun sonra 210 dediler.Tt4.75 sıfırına 195 dedi bayi alinirmi sizce
Adam var dedi elden ileri geri 195 fiyat verdiPower shuttle degildir o burdada mekanik satillisina 195 dediler 2 gun sonra 210 dediler.
Ileri geri hepsinde var da bazisi mekanik bazisi satil onu demistim ben.Adam var dedi elden ileri geri 195 fiyat verdi
Case JX75C ve Erkunt Kısmet 58 E yi yükle kamyona, TT4.75 alıp sıfır tek traktörle işleri çevir diyorsunuz , bize uymaz.Tt4.75 sıfırına 195 dedi bayi alınır mi sizce
Case JX75C ve Erkunt Kısmet 58 E yi yükle kamyona, TT4.75 alıp sıfır tek traktörle işleri çevir diyorsunuz , bize uymaz.
200 000 TL bandında ikinci elde iş gücü olarak daha kapasiteli traktörler var.
2 TL ye 1 lt süt satıp 3 TL ye 1 lt gazoz alıyoruz.Hayırlı işleriniz olsun.
Öğretmenim, ailemiz çiftçilikle uğraşmaktadır.Hocam sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum tahsilinizi çok merak ediyorum.