TD75B(bağcık) Cold Start...

Ynt: TD75B(bağcık) Cold Start...

paylaşım için teşekürler ben geçen sabah 7 de çalıştırdım önce arabada hava durumuna baktım -8 di traktorun tepesinde 1 parmak buz vardı marşa bi bastım trak diye çalıştı sen ısıta ısıta moturu yakcan la ben daha hiç kullanmadım ısıtmayı ama tlefon harika çekim yapıyo 720p yoksa 1080p mi..?

'Çalıştı, Bu Kadar İşte, Başka Ne Bekliyodunuz Ki' Filan :D

Güzel Paylaşım Kardeşim, Videodaki Kaliteden Anlaşılıyo G3 ' ün Yiğitliği ;)

Kubilay ' ım benim yaa. Bulabildiği en soğuk -1. Yazık adama. Tabi Antalya ' nın da kendine has zorlukları var..

Yusuf Abi -30 ' lardan bahsetsene biraz Kubilay ' a. Cold Srart yaparken moda girelim :D

İbrahim sene de 'vuu vuuuuu' diye tipi efekti yap :D

İbrahim abi gariptir soğuk havalarda çalışmıyor anlam veremediğim bi durum hatta 2-3 gün calistirmiyim mars 2.marsta falan alıyor servise söyledik 1aydir gelip bakacak 😡
1080p geliyor mı bilmiyorum abi ama youtube ile kaydetmis

Eyvallah hemso😊

Eyvallah ömer g3 beklediğimden çok iyi [emoji4]
Bi arada ilk mays ya çalışmasına şaşırdım ağzımdan öyle bi tepki çıkmış [emoji3]

Eyvallah yusuf abi 😊

Ah yılmaz abi ah turkiyenin en zor iklimi burası bildiğin gibi degil 😆😆 elimizde olanla yetineceğiz abi şimdilik en soğuk -1 😆

kubilay07 link=topic=80143.msg950132#msg950132 date=1419677707' Alıntı:
İbrahim abi gariptir soğuk havalarda çalışmıyor anlam veremediğim bi durum hatta 2-3 gün calistirmiyim mars 2.marsta falan alıyor servise söyledik 1aydir gelip bakacak 😡
Değiştir :D