Ynt: TD75B Çizel Ve Rotovatörde(Yeni Resimler-Videolar Eklendi-kubilay07)
İşte Dünden Ve Bugünden Resimler Ve Videolar...
Dün Sabah Saat 10 Seradaki Bombus Arılarının Değişmesi Gerekiyordu İlk Olarak O İşi Hallettim Bu Sebeple İlaç Bayiindeyiz..
Yeni Kovanımızla Berabwer Hızla Eve Dönüyoruz Zaten 10 Dakikalık Yol..
Bağcık Zımba Gibi Hazır Beni Bekliyor...
Arı İşini Ve Bi Kaç İşi Hallettim Saat 11 Bismillah Diyoruz İlk İş Gübrelerin Bahçeye Ulaşması...
Gübreleri Bahçeye Taşıdım Şimdi TDB Tekrar İstirahatte..
Gübre Atmaya Başladım Saat 12:00 Dekara 20 Kg 20-32-0+15 Kükürt+Zn Atıyorum...Maalesef Gübre Atarken Başka Resim Yok Unutmuşum K.Bakmayın
Saat 17:30 Ağaçların Arasında Sadece 10 Tur Gezindim Ve Kılıfın Hali : ' ( 'DirenBAĞCIK' Çizilmeyeceksin ;D
Saat 19:00 KuzeyDoğu-GüneyDoğu Yönünde Sürüme Devam Ediyorum Batı cepheleri Sabaha Kalacak
Çalışmaya 23:00 Civarı Son Verdim 5 Dekar Bahçesnin Sadece Doğu Cephelerini Sürebildim Her Sıradan 2 Defa Sağlı-Sollu Gittiğimi Düşünürsek 10 Dekar Yer Sürmüş Kadar Oldum
Ve Bu Sabah Tekrardan Başladım Saat 07:30 Doğu Cephesinde Karanlıkta Farketmediğim Yerler kalmış Onlarla Başlıyorum..
Türkay 2100 Hidrolik Kaydırmalı I/I Vites İle 2300 D/Da Frezeliyoruz..
Saat 10:32 Günün İlk Ve Son Hatta Çalışmanın Tek Zahiatı Olmasaydı İyiydi... : ' (
Saat 11:00 Civarında İşi Tamamen Bitirdim Bu Çalışmanın İzleri TDB için Unutulmaz Cinstendi )))
Artık Kılıfı Yok
Farlardaki Çizikleri Atlamamak Lazım..
Vay Nar Ağaçlarım Vay Acıdım Şimdi ;D
Sınır Betonunada Toslamıştım Unutmadan Söyleyivereyim
)))
Rotovatörü Teslim Etmeden Önce Benzinlikte Yıkadım Halaoğlunun Eve Doğru Gidiyorum Önümdeki 240cıda Bahçeden Geliyor Sanırım
Volkan Uzel Amcaya Ağırlık Gönder La Taşla-Kayayla Uğraşmasın ;D zuha-*-s
Ve Ben Herşey Bitti Sanıyordum Ta Ki Enişte Sen Rotayı Takmışken Bizim Portakallığıda Sürelim Diyene Kadar bay-*s
Ve Direksiyonda Eniştem zuha-*-s
Sonunda Eve Gelebildim Saat 14:30 Daha Kahvaltı Bile Yapmadım
Ama Çiziklerin Giderilmesi Gerek Pasta-Cila Bu İşi Halledecek
Çiziklerden Eser Kalmadı Üstelik Farlardakileride Geçirdi alk-*s güçç*-*
Fotoğraf Biraz Az Olmuş Ama )))
Sıra Videolar Da..
Bunlar Dünden...
Gübre Dağıtıyorum Bahçeden Çıkacam Ama Yolu Bulamadım ;D
TD75B...
Yolu Buldum güçç*-* Şimdi Eve Diğer Gübreleri Getirmeye Gidiyorum....
Video0013
Bunlarda Bugünden Sabahın İlk Saatleri Saat 07:50 Daha Motor Isınmadan Başladık Çalışmaya...
Vites I/I 540 Devir-2300D/Da
Video0014
Saat 09:00 Civarı... Kılıf Pert : ' ( karış-*-s
Video0015
Bunlarda Eniştemden İnciler ;D 260Golddan İnip TDB ' ye Binince Bayağı Yabancılık Çekti zuha-*-s
Video0016
Azıcık Gaz Verse İyi Olacakta :S
Video0018
Ve Pis İşlerdeyiz oyn-*-saw Burda Aynı Domates Posasının Üzerinde Geçen Yıl Goldu Batırmışlardı zuha-*-s Ama Bağcık Batmaz *098*-
Çekeri Bağlayaydı Daha Eyiydi
Halamda İyi Bağırıyor zuha-*-s zuha-*-s
Video0019
Evet Şimdilik Bu Kadar Başka İşlerde Görüşmek Üzere :8 than-*-s
-SON-
Bu Arada Yakıt Olarak 40 Litre Yaktım 2 Kez Sanayiye Gittim Türkay Bıçak Kesti Buda 15Er Kmden 30 Km Yapar Yol Dahil
Yer Toplam 5 Dekar Batı-Doğu Olmak Üzere 2 Cepheye Sürüm Yaptım Her Cepheden sağlı-Sollu 2 Defa Gittim Yani 5 Dekar Yeri 4 Defa Sürdüm
Vites Olarak I/I İle 540 Devir 2300-2400 D/Da Çalıştım
Aynı Rotovatörü 260Goldda Da Kullandık Sanki Golddan Çok Az Daha Az Yaktı Tabi Buna Etken Traktörün Gücü Ve Ekipman Uyumu Olabilir
Başa Baş Demek Daha Doğru Olur Gibi...