TD75D Mısır yeri hazırlıyor

Ynt: TD75D Mısır yeri hazırlıyor

abi kolay gelsin.makine çok güzel karık açıyor.yakın zamanda mısır ekimini yaparsınız herhalde.
sırta ekim yaperken diskli mibzermi kulanıyosunuz?

Cihan_özece link=topic=72982.msg849513#msg849513 date=1392795833' Alıntı:
abi kolay gelsin.makine çok güzel karık açıyor.yakın zamanda mısır ekimini yaparsınız herhalde.
sırta ekim yaperken diskli mibzermi kulanıyosunuz?
evet bu sene 6 sıralısını aldık, ekimi onunl ayapcağız. bu ayın sonunda yada martın ilk haftasında topraga düşürürüz Allahım İzin verirse.

HassaN20 link=topic=72982.msg849515#msg849515 date=1392796383' Alıntı:
Maşallah 3 kuşak tarımla ilgili galiba :)
Ben çekim yapıyorum, baman traktörü kullanıyor, benim oğlumda yanında oturuyor. Hanibir söz vardır, topraktangeldik toprağa gideceğiz

Abi bereketli olsun.Bu hafta çarşambadan pazara bende sırt çekip loğ vurdum.Bu hafif işler için tek çeker makine şart aslında.Yağmur yağarsa ekeriz inşaallah.

bereketli olsun tddler de hayırlı olsun
td nin birisini kabinli alsaydınız iyi olurdu hiç olmadı şarkı dinlerdiniz vakit geçerdi :)

ekim için erken değil mi daha şubat ayındayız.toprak yeterli sıcaklıktamı ? malçlama mı yapılacak ?mart ayında soğuk olursa bitki büyümesini duraklatmaz mı?

bereketli olsun ekildikten sonra sırta alınmomuydu bana anlatın bunu bu sene ilk defa 50 dekar mısır ekecem