Td75d motor açılımı

Td75 modelini sıfır aldım ama ilk başlarda nasıl kullanmalıyım motoru iyi oldun diye kimi devirli kullan diyor kimi devirsiz napim sizce

Bu traktor motor rodaj suresine herkez bisey soyler ben deutzu devirli kullandim halada oyle kullaniyorum 250 saatte suan fabrikalar sesimizi duysada acilmis motor verseler yada bu ise bi son verselerde hepimiz kurtulsak 😂

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence nazik kullanın motoru öyle yüksek devirlere falan çıkmayın. Elemanlar iyice alışşın birbirine. Normal zamandada zorlamayın traktörü.

Sameyi aldiktan sonra koye traktor denemeleri yapmaya geldiler.istanbuldan gelen teknik eleman motorabindi bir bas dolandi geldi ve en az 2 3 depo mazutu 2000 devir civarinda nadas ederek bitirin yuklenin motora bisey olmaz dedi

İlk 50 saate kadar fazla zorlama daha sonra normal kullanırsın boşa zorlama ilerde gövdenin her yerinden yağ getirir motor alışmadan zorlandığın için, motor sağır olmasın diyorsan lda dan gaz tepkisini ayarlatırsın gaza bastığın an devir 25 olur

Bencede ilk 100 saat cok nazik kullan ki motor elemanlari birbirine alissin. Yaga doysun. Hani nasil derler metal pissin biraz ;) sonrasinda da traktoru yine zorlama derim ben zaten bu traktorlerde ideal ceki devri 1450 devir gerek yok yani fazla yakit tuketmekten baska bi ise yarayacagini sanmiyorum ha koyden tarlaya gidiyosundur onda bile 2k dervri gecme derim ben