TD75D Xiaomi Yİ

Görüşlüleriniz bizim için önemlidir
8de672613508ac0dbe46123599596b98.jpg

Yusuf xiaomi yi gerçekten güzel videolar ve fotoğraflar çekiyor ama senin bu fotoğrafta birkaç hatan var gibi örneğin photoshop u fazla abartmışsın bulanıklaştırmayı tam yapamadığın için traktörde de bulanık kısımlar var bu sorunu çözmek için traktöre yakın olan kısımların bulanıklığı az yap yoksa fotoğraf gözü yorar ayrıca bulanıklığı daha az yapsan daha iyi olur gibi. 2. Olarakta objen yani bu fotoğrafta traktör tam fotoğrafın ortasında yada kenarında olsun buda göze hoş gözükür.

Facebook kapak fotoğrafı olarak tasarlandım sayfaya girişte çok etkili ama dediğin gibi standart olarak hataları var tarlada bilgisa yar olmadığı için telefondan yapıyorum çoğunu eller gitmiyor :D bazı yerlere sağol önerin için

Önemli değil kardeşim adope nin mobil uygulaması var onu kullanmanı öneririm birde pixlr diye bir uyguma vardı sanırsam onlarla dene daha net görüntüler elde edersin 😊😊

Tüm mobil uygulamari kullanıyorum çünkü hepsi bi konuda iyi tek seferde herseri yapan bi program yok pixlr mesela kontras ayarı ve yazı fontu için kullanıyorum fontları güzel