...:::TD75S:::....€dDy

: ...:::TD75S:::....€dDy

Güzel resimler Erdem. Son resimler kabin takmadan önceki resimler sanırım. Kaçlı pulluk takıyonuz bu motora?

resimler güzel ama hem bu kaz ayağı ile nasıl anız bozuyorsunuz birde bu derinlikte yarın o tarla çavdardan yada ottan geçilmez

oorhon kardeş sendende hiç birşey kaçmıyor haaa :)
o tarlaya nohut ekiyoruz tarlada tavlı idi bizde kazayağ ile sürdük
pulluklada sürsek mahsulun üstüne yılda 2 defa ot ilacı atıyoz... ok*0*-

erdem pancar kamyonu çökünce iki tanemi TLA taktınızz :D
çağır saydın beni taksaydım bizim 7740 ı nası alıp çıkıyodu bakk
emeğine sağlık kardeşim çok güzel fotolar

K

kuyucakli_26

[glow=red,2,300][tt]GÜZEL RESİMLER €RD€M YA SENİNLE BİR TÜRLÜ MSN DE KARŞILAŞAMIYORUZ.....MSN ADRESİM:kuyucakli_26@hotmail.com ekle konuşalım...[/tt][/glow]

valla özgür 3 silindir yolda felan az yakıyo ama tarla yakıyoo yani
4 lü 14 lü pulluğuda çok rahat çekiyor... ok-*-s

Abi bunun bir düzenini yapamadılar ya. Yolda yakan motor tarlada yakmıyor, tarlada yakan motor yolda yakmıyor. Ben bu konuda bir tek motor biliyorum her yerde az yakan... :) Steyr, walla ne zaman mazot koyduğumu unutuyorum, bide Steyr ' larda yakıt göstergesi yok, mazot azalınca lambası yanıyor, ben o lamba yandıktan sonra bile dünya kadar iş yapıyorum.

Ynt: ...:::TD75S:::....€dDy

la bırak bu işleri new holland td 75 s bizim burda tek ceker var servisi biziz adam cok yakıyo diyor 1 litre mazotla 6 km gidiyor td75 s 4 vites son kaç en aşırı yolda yaktıgı 1 litre ile 6 km same ise
şanzuman farkı var 5 vites argon 70 same şanzuman farkı 1 litre ile 5 km gidiyor

şimdi soruyom size mazotun olmus litresi 3,30 daha diyonuzki motor çok yakıyo elınde ki motor coguna taş cıkarıı gulum elındekı malın kıymetini bil

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt