Teejet holder memesi

Öncelikle herkesin yeni yılı mutlu huzurlu bereketli olur inşallah. İnternette gezinirken teejet diye birşey gördüm bizim kara düzen uçların yelpaze olanıymıs. Aklımda alma düşüncem var fakat eski makinelere uyumlu oluyormu? Kelepçelisini almadan direkt pirinç uca takabilirmiyim? Birde sarısı kırmızısı mavisi var onlar neyi oluyor acaba? Bilgisi olanlar detaylı anlatabilirmi? Teşekkürler.

Resimler ve ekler

• Screenshot_2020-12-31-21-12-05-694_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2020-12-31-21-12-05-694_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    61.1 KB · Görüntüleme: 107

konuyu ilaçlama/gübreleme ekipmanları bölümüden araştırabilirsiniz,sorularınızın cevaplarının çoğu daha önceden sayfa sayfa tartışılmıştır.

Bu konuyu ben de araştırdım pirinç memelere takılması için bir torna işlemi gerektirebileceğini ve pek sağlıklı olmadığını bu yüzden set halinde alınmasını tavsiye ettiler. Almak isterseniz aşağıdaki iki firmadan tavsiye alabilirsiniz hem orjinal hem de yan sanayi satışları mevcut.

1- Toyman

2- Agroer

Bizim holderde ömceden konik hüzmeli pirinç memeydi.Sonra bunlarla değiştirdim.Üzerinde 3mm, 4mm yelpaze hüzmeli ve ayriyetten konik hüzmeli meme var.Yani istediğiniz şekilde ilaçlama yapabiliyorsunuz.
Ben toprak üstü ilaçlamalarda 4mm yelpaze hüzmeli meme seçeneğini kullanıyorum.Makinenin kalibrasyonuda düzgün yapılırsa ilacı minimum şekilde toz haline getirerek toprak yüzeyine homojen şekilde yapıştırıyor.
Yaprak gübreleri ve fungusitlerine konik hüzmeli memeyi seçerek yapıyorum.

Bu konuyu ben de araştırdım pirinç memelere takılması için bir torna işlemi gerektirebileceğini ve pek sağlıklı olmadığını bu yüzden set halinde alınmasını tavsiye ettiler. Almak isterseniz aşağıdaki iki firmadan tavsiye alabilirsiniz hem orjinal hem de yan sanayi satışları mevcut.

1- Toyman

2- Agroer
Anladım maliyetli olacak ozaman ben internette gorünce herhalde takılıyor diye düşündüm iyiki almamışım onlardan teşekkürler

Bizim holderde ömceden konik hüzmeli pirinç memeydi.Sonra bunlarla değiştirdim.Üzerinde 3mm, 4mm yelpaze hüzmeli ve ayriyetten konik hüzmeli meme var.Yani istediğiniz şekilde ilaçlama yapabiliyorsunuz.
Ben toprak üstü ilaçlamalarda 4mm yelpaze hüzmeli meme seçeneğini kullanıyorum.Makinenin kalibrasyonuda düzgün yapılırsa ilacı minimum şekilde toz haline getirerek toprak yüzeyine homojen şekilde yapıştırıyor.
Yaprak gübreleri ve fungusitlerine konik hüzmeli memeyi seçerek yapıyorum.
Nezaman değiştirdiniz acaba fiyatları nasıldı