Tekirdağ John Deere Plaza Açılış Resimleri

Ynt: Tekirdağ John Deere Plaza Açılış Resimleri

Güzel resimler Berk. Adamlar güzel plaza yapmışlar. Benim ilgimi çeken römorklar oldu. Nere üretimi bunlar. Baya Avrupai yapmışlar...;)

aklın fikrin onda zaten mehmet......süper resmler berk....+rep.....yarın oksye giriyomuşsun başarılar

yyaaww nasıl haberim olmadıı bilenvarmı ne zamn bu oollduu!!!!

bende dün ordaydım attah berkin çektiği römorklar burda yapılmıo bide o römorkun merdivenindeki benim 6930 u bir köyden getirdiler2. eldi 6230 tanponlu olan bir fabrikanın 6430 sıfırdı bide 5000 liklerle 7000 lik biçerdöverlerde başkasanındı

Para kazanan firmalar belli oluyo.Plazadan belli :) Hayırlı olsun plazaları.Bi gün denk gelir işimiz olmazsa bi uğrarırız.

@meriç abi teşekkür ederim.Sınav bitti.
@akgül,teşekkür ederim.
Arkadaşlar 7 Haziran cumartesi günü saat 3 tekirdağ ' ın malkara çıkışında açılış vardı.Kızlar da Turizm Otelcilik Lisesi ' nden.Çok güzeller vardı yalnız.Küçük John Deere biçerdöver Plaza sahibinin,büyüğü ise 0 ve tanburlu.Yani arkada beygirler yok.Lexion 600 ün sisteminden.6930 da 2.el.Gerisi 0 km.Çelenkler de binanın 3 tarafını içten dıştan kaplıyor.O kadar çok yani.

güzel resimler emeğine sağlık römorkta mükemmel renk iyi açmış jd yi