temizlik zamanı

Ynt: temizlik zamanı

sorma kardeş ben temizlemesem babamın hiç umrunda deil arasıra ben temizliyomda gariplerin yüzü gülüyo

tahir link=topic=48327.msg468427#msg468427 date=1321216622' Alıntı:
Sayın değerli trakkulüp üyeleri..
Resimleri ve videoları bir çırpıda atıp, bu soruyu 2 -3 dakika sonra sormazsanız ben çok mutlu olurum.. Nedenine gelirsek; zaten hızı tarif edilemez bir ' kırsalnet ' bağlantımız var, kesintili netten dolayı denemedğimiz bir formül kalmadı..:) Şimdi nasıl bir konuya 2 dakikada yorum yapalım.? Zaten video en 3 dk.lık o 5 dakikada yükleniyor, her resim en az 1 dakikada açılıyor.. Şimdi bu konuyu görüpte hatır için teşekkürler, harika resimler felan dersem yalan söylemiş olurum.
Tahir kardeş, bu söze sana değil tüm genç arkadaşlaradır, sakın üzerine alınma..:)
Bu konuya gelirsek; gerçekten ayrıntılı bir paylaşım olmuş, teşekkürler.. Zetorun iç yüzünüde görmüş olduk.

guzel motor maşallah traktöru temız kullanmayı alışkanlık halıne getırmek lazım temız ve tıtız adamın yetıştırdıgı urunde guzel olur ok-*-s