tersakan yeşili

: tersakan yeşili

birkaç tane daha vardı ama onları atamadım arkadaşlar anlayamadım.ama 1hafta sonra köye gitcem fotolarını cekip gönderecem

: tersakan yeşili

BENİM DİKKATİMİ HERZAMAN ŞU KONU ÇEKMİŞTİR.

Üretici firmalar hammaddeyi işlevsel bir araç haline getirdiği zaman ki kişiye zevke göre değişir bazı basit önemsiz gibi görünen şeyleri çoğu zaman atlayabiliyorlar.
Hani derizya azıcık kaşı kara gözü ela olsaydı derizya onun gibi birşey.

Ben FENDT traktör ve ekipmanlarında başta işlevsellik motor transmisyon ve bunları oluşturan tüm mekatronik dehasıyla bu makinalara istesemde kusur bulmakta zorlanıyorum otomotiv sektöründe çalışmam bazı ince konularda beni biraz daha kusur bulucu kılıyor fakat yine de FENDT e her zaman ürettiği makinaya önünde şapka çıkartıyorum .Yurt dışı ve yurt içinde bu sektörde emeği geçen imzası olan tüm çalışanlara başarılar diliyorum

[size=16pt]HER ZAMAN EN İYİSİN VE EN İYİSİ OLACAKSIN FENDT[/size]

Ynt: tersakan yeşili

insomnia link=topic=1133.msg17414#msg17414 date=1205779462' Alıntı:

BENİM DİKKATİMİ HERZAMAN ŞU KONU ÇEKMİŞTİR.

Üretici firmalar hammaddeyi işlevsel bir araç haline getirdiği zaman ki kişiye zevke göre değişir bazı basit önemsiz gibi görünen şeyleri çoğu zaman atlayabiliyorlar.
Hani derizya azıcık kaşı kara gözü ela olsaydı derizya onun gibi birşey.

Ben FENDT traktör ve ekipmanlarında başta işlevsellik motor transmisyon ve bunları oluşturan tüm mekatronik dehasıyla bu makinalara istesemde kusur bulmakta zorlanıyorum otomotiv sektöründe çalışmam bazı ince konularda beni biraz daha kusur bulucu kılıyor fakat yine de FENDT e her zaman ürettiği makinaya önünde şapka çıkartıyorum .Yurt dışı ve yurt içinde bu sektörde emeği geçen imzası olan tüm çalışanlara başarılar diliyorum

[size=16pt]HER ZAMAN EN İYİSİN VE EN İYİSİ OLACAKSIN FENDT[/size]

genelde, erkan gibi fendt i kullananlar da traktörlerine güveniyor düşüncesindeyim..

atilla link=topic=1133.msg40538#msg40538 date=1212091720' Alıntı:
genelde, erkan gibi fendt i kullananlar da traktörlerine güveniyor düşüncesindeyim..

SAYGILARIMLA bizde tam 33 senedir var ...........daha uzun senelerce olacak FENDT

bu tersakan yeşili bizim geçen sene ki motor bu sene değişti ama gerçekten süper traktörler hele ki 412 vario kullanmak insana zevk veriyor :) ne de olsa dünya 1. si *098*-