tilki ısırdı , kuduz aşısı yaptırıyorum

Ynt: tilki ısırdı , kuduz aşısı yaptırıyorum

geçmiş olsun ibrahim abi. can tatlıdır. kapana sıkışınca napsın hayvan.

sonu ilginçmiş abi ben de kafasına sıktım fln bekliyordum yetkilere vermen değişik :D :)
geçmiş olsun

Geçmiş Olsun Abi Hayvanıda Öldürmediğin İçin Bi Bravoo Lazım Onu Bunu Bilmem Abi Doğanın Düzenini Bozmuyacaksın Köylüler Bi ara Tilkilerle Yılanları Öldürmekten Gurur Duyuyolardı Sonra Noldu Tarlalarını Fareler Bastı Araba Egzozuyla Deliğe zehirli gaz veriip Fare Temizliyolardı Akılları Başlarına Gelince Tilkiyle Yılanla Dost Oldular Geçen Sene Bi Davar Sürüsüne Bizim Burda Kurt Saldırmış Sürü Dediysem 35 Tane Anca Koyun Keçi Var Kurtunda Yavruları Varmış Annesini Tuttular Araya Araya Vurdular Şimdi Suç Kurttamı Yoksa O Küçüçük Sürüye Bile Bakamayan Adamdamı

keklikleri vurdular tükettiler süne ile başımız derde girdi.
şimdi doğaya binlerce keklik salınıyor süne ile mücadele için.

Geçmiş Olsun İbrahim Abi... Can Telaşından Hayvan Isırmış, Yoksa Korkup Kaçan Bi Hayvan, Tilki...

yorum yapan arkadaşlar sagolun

mustafa benim ne işim olacak kerata 16 tavuk hacamat etmiş gece öldürmeyeyim die ugraştım, yoksa sıkardım bi tane