yük altında yapıyor ise güç yetmediğinden olabilir
Boşta 1400 deviri ver titreme yapıyorsa balans ünitesi dağılmıştır
Yükte de titreme var ama daha çok ekipman takılı iken seyir halinde düşük devirde yapıyor maalesef usta
hassasiyet ile ilgisi olabileceğinden şüpheleniyorum .
İnşallah çok sorun çıkmaz ilk defa duydum böyle durumu. Şanzıman yağı ne alemde?
Debriyaj halatı sertleşmişse, içi pas yapıyor, debriyaj yarım kavrama yapabiliyor.Halatlar ve debriyaj boşluğu kontrol edilmelidir.Mazotta su ihtimalide olabilir, filtrelerden de yapabilir, detaylı kontrol gerekir.
Vites degisimi sonrasi mi yapiyor bunu . 1300 devirde sabit gittiginizde surekli titreme mevcut mu.sn. grup sakinleri kullanmış olduğum 75c traktörün 1000-1450 devirleri arasında 3 ve 4. viteslerde rahatsız edici bir titremesi başlıyorki sormayın zannediyorum trak dökülecekyorumlarınızı ve çözüm önerilerinizi bekliyorum aynı sorunu yaşayanınız oldu mu saygılar.
![]()
Vites degisimi sonrasi mi yapiyor bunu . 1300 devirde sabit gittiginizde surekli titreme mevcut mu.
aynı sorun bizim 80 66da da var. son zamanlarda farketmiştim ben de. seyir halinde 10 14 gaz arası titreme yapıyor. tarlada sıkıntı yok, yolda daha yüksek devirlerde de olmuyor. ben de merak ediyorum acaba sorun ne olabilir?
sen bi baktır bakalım neymiş bana da söylersinaynen sıkıntı kardeş çıktı
Bizim TD65D olan motorda titremee değilde 1600_2000 devir aralığında genelde 3 ve 4. Viteste acayip derecede harıltı oluyor fena rahatsız ediyor brn turbo açma devresinden olur diyorum