Nee holland tm 120 alpler 28 li disk tiller ile ot yeri karıştırma
ismail_17 02.05.2018 #2 Bereketli olsun Cok beğeniyorum nh 120 yi Alpler disk tiller ilk defa gördüm memnunmusun Ot bictiniz yere mısırmi ekilecek Topraklar cok güzel
Bereketli olsun Cok beğeniyorum nh 120 yi Alpler disk tiller ilk defa gördüm memnunmusun Ot bictiniz yere mısırmi ekilecek Topraklar cok güzel
Laser master 02.05.2018 #3 ismail_17' Alıntı: Bereketli olsun Cok beğeniyorum nh 120 yi Alpler disk tiller ilk defa gördüm memnunmusun Ot bictiniz yere mısırmi ekilecek Topraklar cok güzel Genişletmek için tıkla ... Sağolun 120 çok güzel makine Alpler tilleri amcama sipariş üzerine yaptı güzel memnunuz Silajlık mısır ekeceğim
ismail_17' Alıntı: Bereketli olsun Cok beğeniyorum nh 120 yi Alpler disk tiller ilk defa gördüm memnunmusun Ot bictiniz yere mısırmi ekilecek Topraklar cok güzel Genişletmek için tıkla ... Sağolun 120 çok güzel makine Alpler tilleri amcama sipariş üzerine yaptı güzel memnunuz Silajlık mısır ekeceğim
MuhammedEmin 03.05.2018 #8 Maşallahı var 120nin efsane traktor 6silindir ve o kaliba ragmen yakitindanda oldukca memnun kullanicilari cok kuvvetli cigerli traktor
Maşallahı var 120nin efsane traktor 6silindir ve o kaliba ragmen yakitindanda oldukca memnun kullanicilari cok kuvvetli cigerli traktor