TM 120 HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ ALABİLİRMİYİZ...

TM 120 HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ ALABİLİRMİYİZ...arazide ve yoldaki yakıt durumu,çekişi hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Ynt: TM 120 HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ ALABİLİRMİYİZ...

Forumda birinde vardı galiba Videolarda falan çekişini gayet begendim ben Yakıtı fazla olabilir diye düşünüyorum

Ramazan(ramazanpullu) abide var, formda video, fotoğrafları da bir inceleyin derim ben...

koparanlı 80.4 servet link=topic=54926.msg583463#msg583463 date=1334954241' Alıntı:
Forumda birinde vardı galiba Videolarda falan çekişini gayet begendim ben Yakıtı fazla olabilir diye düşünüyorum
ramazanpullu nickli abimizde mevcut. havuç işi yapmakta forumdan newhollan kısmını inclerseniz orada ramazan abinin canavarın hünerleri vardır. az buçuk yakıtı çekişi vs konuşulmuştur en iyi tavsiyeyi yine ramazan abi verecektir size. biraz yakar sonuçta 6 silindir motor ama ona görede gücü var tabi :)

koparanlı 80.4 servet link=topic=54926.msg583463#msg583463 date=1334954241' Alıntı:
ramazanpullu nickli abimizde mevcut. havuç işi yapmakta forumdan newhollan kısmını inclerseniz orada ramazan abinin canavarın hünerleri vardır. az buçuk yakıtı çekişi vs konuşulmuştur en iyi tavsiyeyi yine ramazan abi verecektir size. biraz yakar sonuçta 6 silindir motor ama ona görede gücü var tabi :)

tm 120 2006 dan bu yana kullanıyorum yakıt durumu ağır işte 95 100 bg den daha ekonomiktir ara işine gelmez zaten
şimdi diyeceksiniz 6 silindir 4 silindirden daha az nasıl yakabilir diye yaptığı işte fazla zorlanmadığı için yakıta binmiyor motor
sağlamlık yönünden sağlam