TM 155 gübreleme tankeriyle çamurda....

Ynt: TM 155 gübreleme tankeriyle çamurda....

Allah akıl fikir versin bunlara....ee işte Bugünün işini yarına bırakırsan böle olur...
paylaşım için saol..

yorumlar için teşekkürler...son bir kaç günde paylaştığım fotolarda traktörler ya askıda ya çamurda kendimi biran felaket tellalı gibi hissettim : ' (
son resimdeki traktörün tekerine nolmuş acaba yeni fark ettim...

Ne olmuş olabilir? bende merak ettim şimdi çamurda patlamış olma ihtimali %1 civarlarında olduğu için ya akis kesti yada bijonları kesti....

Başka seçenek yok bence

DoYrAnLı#2# link=topic=9297.msg97761#msg97761 date=1227042455' Alıntı:
Ne olmuş olabilir? bende merak ettim şimdi çamurda patlamış olma ihtimali %1 civarlarında olduğu için ya akis kesti yada bijonları kesti....

Başka seçenek yok bence
ne olduğunu tahmin etmek zor...resimlerde tekerin ne olduğuna dair birşey yok olsaydı eklerdim..ya da ben gözden kaçırdım... :)

traktörü kepçe ile yana çekip gömüdeki lastiği çevirmeye kalkmışlar tabi olan lastiğe olmuş paylaşım için tşk.

NsL link=topic=9297.msg98463#msg98463 date=1227202188' Alıntı:
traktörü kepçe ile yana çekip gömüdeki lastiği çevirmeye kalkmışlar tabi olan lastiğe olmuş paylaşım için tşk.
olabilir.