Hayırlı olsun , tanıtım güzel olmuş abi.
Özellikle bu serideki 105lerde çekiş düşüklüğü sorunu yaşayanlar varmış.Eski t5000'lerden az çektiği söyleniyor.
Bu konu ve çözümü hakkında ne düşünüyorsunuz?
bende bir tanede tr5.105 var . onu hiç kullanmadım daha o yüzden çekişle alakalı bişey diyemeyeceğim.
kıyaslamaya gelirsek tr 5.105 i ben t5000 serisi ile kıyaslayamam çünkü hiç t5000 serisi traktöre sahip olmadım . o yüzden yanlış bilgi vermek yerine bilmiyorum deme hakkımı kullanıyorum

. dolayısıylada sorunu bilmediğim şeyin çözümü konusunda fikir vermem yanlış olur.
ancak ilerki günlerde tr5.105 in tr5.115 ile farkını sizlere elimden geldiğince anlatmaya çalışırım.
birde şu çekiş olayına şöyle bakmak lazım . genelde traktörlerin % 70 inde hız göstergesi yok sadece devir / dakika sayacı mevcut. dolayısıyla aynı alet ile ilerleme hızına bakmadan bence farkı marka traktörlerin çekip çekmediğine karar vermenin yanlış olduğunu düşünüyorum . çünkü her marka ve modelin vites oranları farklı yani x markası seri 1 le çekerken y markası seri 2 ile çekiyor diye çekişi yok demek yanlış olacaktır. buada x markası seri 1 ile kaç km hızla ilerleyebiliyor y markası seri 2 ile kaç km hızla ilerleyebiliyor ona bakmak daha doğru olur kanaatindeyim. o yüzden en temizi akıllı telefonlardaki hız ölçer uygulamasıyla ölçüp daha doğru bir karar verebilir diye düşünüyorum.
Saygılarımla.