TR6 140 ne kadar?

Traktör ağırlığı 6300 kg, yakıt deposu dolu halde, 600 n.m. tork, ana iş motoru olarak her işin üstesinden gelir.Forumda iki kişi modeli kullanıyor, iletiyi görmemiş olabilirler.

2. El fiyatları 250 bin 300 arası bence gayet uygun
Şu koşullarda 110 beygir donanımsız traktörler 200 bin bence 110 beygir alınacağına temiz 2. El 140lık alınabilir

Ustam buna bakmani oneririm IMG_6026.JPG

Liste fiyatları tavan fiyatlarıdır, her firma esneklik yapıyor, kampanya, fuar indirimleri v.s. oluyor.Kasko değerini öğrenip yakın fiyat teklif etmek bizce doğru olanıdır.
The_Hoca bey yapmış olduğunuz yorumları ilgiyle ve hevesle takip ediyorum .
Çok faydalı bilgiler paylasiyorsunuz , bazı yabancı siteleri ve forumlarida takip ediyorsunuz sanırım , bunlar kolay işler değil , bazı yabancı kaynaklardan translate ile çevirip bizimle paylasiyorsunuz sanırım . Bu tarz paylaşımlarda kaynağın orjinalinide paylaşmanız mümkün mü ? Bazen translate çok anlamlı olmayabiliyor , bilgiler için şimdiden teşekkürler .

The_Hoca bey yapmış olduğunuz yorumları ilgiyle ve hevesle takip ediyorum .
Çok faydalı bilgiler paylasiyorsunuz , bazı yabancı siteleri ve forumlarida takip ediyorsunuz sanırım , bunlar kolay işler değil , bazı yabancı kaynaklardan translate ile çevirip bizimle paylasiyorsunuz sanırım . Bu tarz paylaşımlarda kaynağın orjinalinide paylaşmanız mümkün mü ? Bazen translate çok anlamlı olmayabiliyor , bilgiler için şimdiden teşekkürler .

İngilizce çok çok iyi derecede biliyorum, 2 yıldan beridir, gazete okur gibi yabancı forumları izliyorum, ne tür konularda paylaşım bekliyorsunuz.

İngilizce çok çok iyi derecede biliyorum, 2 yıldan beridir, gazete okur gibi yabancı forumları izliyorum, ne tür konularda paylaşım bekliyorsunuz.
Tam da demek istediğim bu , sizin gibi teknik derinlikte yorum yapan ve katkı yapan çok az üye arkadaş var forumda .
Yabancı forumlardan alintilama veya faydalanma diyelim yaptığınızda bunu da paylaşma şansınız var mı?
Yanlış anlaşılmasın , size karşı tutumum da bir art niyet yok , yazdığım gibi paylaşımlarınızı takdir ediyorum , orijinal kaynaktan faydalanma sansinida bizlere verirseniz çok memnun olurum .
Bizlere onerebileceginiz yabancı forum vb kaynaklar varsa çok mutlu olurum .
Tekrardan teşekkürler .