TR6.160S mi TR6.145S mi ? 4,5 metre lazer çekecek

Merhaba değerli forum ahalisi,

Yeni bir traktör alma arefesindeyiz. 4,5 metrelik ilgi marka lazerli tesviyede kullanılmak üzere TR6.160 yada TR6.145 seçeneklerinden birisini tercih edeceğiz.Beygir güçleri hemen hemen aynı ancak biri 6.7 litre 6 silindir iken diğeri 4.5 litre 4 silindir.

Bu beygir gücü ve amaç için hangisi tercih edilmeli. Muhakkak 6 silindir 4 e göre yükte daha avantajlı ama boş dönüşte de 4 silindir avantaj.Bizim genel amacımız işlemin bütününde daha az yakıt tüketmek ve silaj biçimi, tonajlı nakliye vb... işlemlerde de traktörün ekonomik olması.

@Thehoca ,özellikle sizden teknik yorum bekliyorum hocam.

Selam ve saygılarımla.
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt