Trafik Polisine Yakalanan Ağır Tonajlı Mf.. :D

Ynt: Trafik Polisine Yakalanan Ağır Tonajlı Mf.. :D

Ben bu sene bizim Ares ' e 5 römork takmayı hedefliyorum....Bakalım denk gelirse tarlalar yakın biribirine 5 römorkluk takacam...:D Olmazsa 3 tane takarız....

Usta ne olmuş o tır gibi bende yazın tümoya taktım 5 tane ama remork değil saman arabası resimleri warsa eklerim..... ;D ;D ;D

bu kadirli de cekilmş plakada 80 bizim memleket

bu iki telerki remorku nası takıolar arka arkayaa?
güzel paylaşım meriç

sahibine üzüldüm kimbilir ne ceza kesildi çiftçinin durumunu benden daha iyi biliyorsunuz

ÜÇPIN@RLI KORAY link=topic=3346.msg33737#msg33737 date=1210402916' Alıntı:
massey meriç olacak tabi ee 4 tane romork her motorun harcı değil.
koray cım o romork lar boş, dolu olarak saysak 4 düde 3 ton olarak hesap et 12 ton eder 12 ton olcak o massey bayırı görünce kalır. ben boş romork leyland a 10 tanede bağlarım... zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Bunlar tek dingil, biz bir kere Steyr ' a çift dingil 5 tane römork taktık trenden farksız oldu. Boş falan demeyin, adam akıllı çift dingilli 6 tonluk damperli bir römork neredeyse 2 ton civarında geliyor onuda 5 römorka çarparsanız az bişey değil. Bunlar el arabası gibi, ne olcak bunlardan alcağı belli taşıyacağı belli, 4 ton yazıyorsa 4 tondan fazla buğday sarılmıyor biz 4 tonluğa 6,5 ton buğday sarabiliyoruz. Bir keresinden 5 tonluğa tam tamına 8,5 ton civarı buğday sardık, hususi ölçmeye gittik. Kimse 'ohaa' demesin ispatlarım. :)

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=3346.msg34167#msg34167 date=1210547751' Alıntı:
Bunlar tek dingil, biz bir kere Steyr ' a çift dingil 5 tane römork taktık trenden farksız oldu. Boş falan demeyin, adam akıllı çift dingilli 6 tonluk damperli bir römork neredeyse 2 ton civarında geliyor onuda 5 römorka çarparsanız az bişey değil. Bunlar el arabası gibi, ne olcak bunlardan alcağı belli taşıyacağı belli, 4 ton yazıyorsa 4 tondan fazla buğday sarılmıyor biz 4 tonluğa 6,5 ton buğday sarabiliyoruz. Bir keresinden 5 tonluğa tam tamına 8,5 ton civarı buğday sardık, hususi ölçmeye gittik. Kimse 'ohaa' demesin ispatlarım. :)
dediğin doru bizim romork ta 4 tonluk ama kapakları büyük olduğu için 6 ton sarıoz buğday